• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Spasojević

13.04.2018

09:11

(VIDEO) NE MOŽ' DA POSTIGNE! Miki i Bane KREŠU NADEŽDU NA SMENU!

Rijaliti

(VIDEO) NE MOŽ' DA POSTIGNE! Miki i Bane KREŠU NADEŽDU NA SMENU!

Podeli vest

Miki Đuričić i njegov najbolji prijatelj Bane Čolak naizmenično imaju seks sa Nadeždom Biljić u Zadruzi!  

Kada je pčelar iz Kupinova poželeo da ponovo privede folk pevačicu u njihov štek, ona ga je ljubazno odbila uz obrazloženje da je već zadovoljila strasti sa reperom sa kojim se smuvala kad je ušla u rijaliti. 

Mikiju se očigledno osladila akcija sa Nadeždom, pa joj je u sredu ponudio da nastave tamo gde su stali, ali mu je ona rekla da je upravo imala seks sa Banetom u spoljnom ve-ceu.

(NECENZURISANI VIDEO) Ovo je ORIGINALNI SNIMAK SEKSA MIKIJA I NADEŽDE u Zadruzi!

- Ajde da se je*emo - bez imalo ustezanja rekao je Đuričić pevačici, na šta mu je ona hladno priznala da je upravo imala snošaj s njegovim najboljim drugom:

Miki Đuričić predložio Nadeždi Biljić da imaju seks, a ona ga odbila jer je neposredno pre toga imala vrelu akciju s Banetom Čolakom 

Miki muvao i Matorinu devojku Sanju

Pošto ga je Biljićeva odbila, Miki se okrenuo ka devojci još jednog svog prijatelja - Sanji Stanković. On je manekenku odveo u tajni štek, navodno samo da joj ga pokaže.
- Kad izađe Matora, možemo ovde da blejimo. Ne moramo da se seksamo, nego onako - provocirao je Đuričić, ali se Sanja na to samo nasmejala.

- Ne mogu, malopre sam bila sa Banetom.

Đuričić ju je potom pitao da li ga je vodila u njihov tajni štek, u kom nema kamera, ali mu je ona objasnila da nije, već da su bili u toaletu izvan kuće. 

Miki očigledno nije želeo da vodi ljubav odmah posle prijatelja, pa joj je mirno odgovorio: "Dobro, sutra ćemo!"

Da je Đuričić potpuno izgubio kompas, pokazuje i njegova reakcija na Nadeždinu izjavu da je Bane "pravi izbor za nju" i "najlepši muškarac u rijalitiju".  Ona je, nekoliko sati pošto je sa pčelarom pričala o seksu, pohvalila Čolaka, na šta je Miki skočio da čestita "srećnom paru".

Kum i kumica
Kad je Nadežda rekla da je Čolak pravi muškarac za nju, Miki ih je izljubio i rekao: "Čestitam, kume, a i tebi, kumice"

- Čestitam, kume, bravo! - govorio je pčelar i ljubio Baneta, a potom se okrenuo ka Biljićevoj: "Kumice, da si mi živa i zdrava!"

I dok cela Srbija s nestrpljenjem prati šta se dešava s novopečenim parom, pčelar iz Kupinova i dalje veruje da snimak njihovog seksa nije otišao u etar. Miki i Nadežda su prvi put vodili ljubav u nedelju, a nikad žešća akcija prekinuta je kad je Đuričić je shvatio da u prostoriji u kojoj su se sakrili ipak ima kamera. 

Istu stvar su ponovili dva dana kasnije, ali su ovog puta promenili mesto, pa je objektiv zabeležio samo Mikijevu golu zadnjicu i Nadeždine podignute noge. Pre ove afere, pevačica, koja je priznala da ima problema sa alkoholom, bila je u vezi sa Čolakom.

Tanja: Želim seks sa Mikijem

Printsceen

Tanja Jovićević je priznala da želi da ima seks sa Mikijem.- U jednom trenutku sam se zaljubila u njega. Pojavile su se emocije koje dugo nisam osetila ni prema kome. Zajednička interesovanja i poštovanje prerasli su u nešto više. Tačno je da sam poželela i seks da imamo - ispričala je pevačica tokom lažnog poligrafskog ispitivanja, koje je bilo organizovano u sredu uveče u Zadruzi. Đuričić joj je odmah ponudio seks:- Ja nju volim, drugari smo. Pošto smo ljudi u godinama, seksaćemo se posle rijalitija, a ne ovde.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija