• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

14.04.2018

14:17

MILJANINA MAMA: Sloba je tukao Kiju, tući će tako i Lunu!

Rijaliti

MILJANINA MAMA: Sloba je tukao Kiju, tući će tako i Lunu!

Podeli vest

Marija Kulić tvrdi da je Slobodanu Radanoviću preko potreban psihijatar jer je mnogo agresivan, pa se boji da ne isprebija blogerku

Majka Miljane Kulić, Marija, tvrdi da je Slobodan Radanović tukao svoju suprugu Kristinu Kockar, te da će dići ruku i na devojku Lunu Đogani. Mama trudne učesnice Zadruge ističe da je pevač veoma nasilan i da mu je potrebna psihijatrijska pomoć.

- Sloba je veoma agresivan čovek. Ne izaziva Luna to u njemu, on bi bio takav sa kojom god da je u vezi. On se suzdržava u rijalitiju zbog kamera, da ga narod ne bi osudio. Mislim da je napolju tukao Kiju. Verujem da će i na Lunu dići ruku. Ako je jednom udari, nastaviće često da je bije - kaže Miljanina mama.

Marija ističe da je njemu preko potrebna stručna pomoć.
- Pukao je skroz. Hitno mora kod psihijatra, da mu se propiše nešto za smirenje. On se samopovređivao u rijalitiju, a onaj ko je sklon da digne ruku na sebe, dići će je i na drugog.

(VIDEO) MILJANA SE SKINULA pa pokazala svima kako izgleda u šestom mesecu trudnoće!

Mikiju bih razbila glavu staklenom flašom

Marija Kulić doživela je nervni slom kada je Miki Đuričić nasrnuo na njenu trudnu ćerku Miljanu u Zadruzi:
- Ono što je Miki uradio za mene je čista šizofrenija, koja treba da se leči psihijatrijskim lekovima. On je iz čista mira skočio, a svi znamo da mu nije prvi put. Tukao je Gavrilovića, udario Uroša Ćertića, pa Lepog Miću i na kraju nasrnuo na Miljanu. Da sam bila tamo, uzela bih punu čašu staklene vode i razbila bih mu glavu.

Njoj je strašno i to što je Anabela podržala Lunu u tome da rasturi tuđi brak.
- Naravno da ćeš biti uz svoje dete, ali ne možeš da podržavaš, ni u četiri oka ni javno, stvari u kojima greši. Šta, ja sam budala, Miljanu ne volim, pa je iskritikujem za nešto što mislim da nije dobro uradila? Mnogo puta me ne posluša, ali moja dužnost je da joj kažem da greši. Anabela je morala da objasni Luni da je Sloba oženjen, da se skloni od njega i da nađe nekog slobodnog. Zašto da njeno dete vuče te repove da je razvela nekog. Pa i njoj sutra može da se vrati isto što sada Kija proživljava - smatra Marija i dodaje:

- Ma kad malo bolje razmislim, i Anabela je to isto uradila. Uzela je dečka ženi koja je bila u osmom mesecu trudnoće. Šta ja da očekujem od nje, kada je sa detetom pušila travu. Strašno! Uspavaju malo dete, pa se drogiraju. Kompletno svi u kombi, pa na psihijatriju. Možda javne ličnosti konzumiraju drogu, povuku nešto da bi izdržale nastup, bile vesele, ali ovo pred detetom u kući i sa detetom je nečuveno. Ludaci! Da je ona moja prijateljica, prijavila bih je u centar za socijalni rad da joj oduzmu dete. Anonimnu prijavu bih poslala, samo što joj ne mogu ništa, Luna je punoletna, ali da je maloletna, oduzeli bi joj dete - kaže Marija.MAJKA MILJANE KULIĆ BESNA NA MIKIJA: Završiće se rijaliti, MI ZNAMO GDE JE KUPINOVO!

Suprug i ja smo se razboleli od stresa

Marija tvrdi da joj je zbog stresa proradila štitasta žlezda, a i da je njen suprug Voja morao na operaciju.
- Teško preživljavam sve, proradila mi je štitasta žlezda. Moj suprug je operisao tumor na glasnim žicama, koji je dobio od stresa zbog Miljaninog učešća u raznim rijalitijima. Najveći stres sam preživela kada je objavila rezultat da je trudna. Nervni slom sam doživela - iskrena je Kulićeva.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki

pre 6 godina

Nasilnik ostaje nasilnik. Izgleda da je i Anabela shvatila da Sloba nije sjajno resenje za njenu cerku Lunu, pa izjavila da bi zelela da se Sloba i Kija pomire.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija