• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

15.04.2018

13:04

(HOT VIDEO) Nadežda Biljić počastila zadrugare GOLIM DUDAMA!

Rijaliti

(HOT VIDEO) Nadežda Biljić počastila zadrugare GOLIM DUDAMA!

Podeli vest

Tokom sinoćne žurke koju je Veliki šef priredio povodom rođendana Dragice Janičić, Nadeždu Biljić je poneo ritam, pa se previše zanela, a kako je nosila lepršavu majicu  bez brushaltera, njene grudi su bile na izvolte

Naime, ona je igrala na stolu, a povremeno kada se saginjala, njena majica sa dubokim izrezom oko ruke je otkrivala njene gole grudi. Nadežda je to primetila, pa je u nekoliko navrata i prikrivala rukom, ali majicu nije menjala.

Ako je suditi po fotografijama, žurka je bila na zavidnom nivou i Biljićeva odlično provela, a za to što je milionski auditorijum počastila bujnim poprsjem nije previše marila.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija