• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: TV Pink

16.04.2018

11:45

(VIDEO) ANABELA PROMENILA PLOČU! Navijam da se Sloba i Kija pomire, VRATITE ČOVEKA ŽENI!

Rijaliti

(VIDEO) ANABELA PROMENILA PLOČU! Navijam da se Sloba i Kija pomire, VRATITE ČOVEKA ŽENI!

Podeli vest

Anabela Atijas prethodne večeri je gostovala u studiju televizije Pink jer je njena ćerka, Luna Đogani, bila nominovana za izbacivanje iz Zadruge. Tom prilikom, Anabela je prokomentarisala sve situacije koje su obeležile prethodnu nedelju.

Lunina mama dala je svoje viđenje potpunog sloma koji je doživela Kristina Kija Kockar nakon što joj je Sloba Radanović rekao da nije tužna koliko je drugi predstavljaju.

(VIDEO) LUNA ĐOGANI OTKIRALA JOŠ JEDNU PORODIČNU TAJNU: Šokirala sve pričajući kako se opušta sa majkom i očuhom!

- Ona (Kija) je meni lično rekla da on (Sloba) mora da uđe u rijaliti, da se ne pravi oženjen, da se drži Lune. "Neka piše u novinama da su Luna i Sloba u vezi, mi znamo da nisu" pričala je, ništa joj nije smetalo samo da on ostane što duže i osvoji nagradu a sad odjednom plače. Gurnula ga je drugoj u ruke. Posle svega ovoga, ja navijam da se njih dvoje pomire, molim vas na silu vratite čoveka ženi. Žena sam, ja sebi ovo ne bi dozvolila, bar malo dostojanstva da ima - rekla je Anabela.

printscreen


Podsetimo, Sloba je pred milionskim auditorijumom prevario svoju spurugu Kiju sa Lunom a nakon toga, Kockareva im se pridružila u Beloj kući. Od tog trenutka, njihova porodična drama dobija mnogo šire razmere što publika i obožavaoci Zaduge prate iz dana u dan u sve većem broju.

Kompletnu Anabelinu izjavu iz studija, pogledajte u snimku koji sledi.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki

pre 6 godina

Kad Sloba pocne da lomi po stanu pozelece zaista da Slobu vrati Kiji.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija