• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

16.04.2018

23:55

(VIDEO) RASKOMADAĆU TE: Pinkova zvezda drhtala od besa i ozbiljno zapretila Dragici! OBEZBEĐENJE IH JEDVA RAZDVOJILO!

Rijaliti

(VIDEO) RASKOMADAĆU TE: Pinkova zvezda drhtala od besa i ozbiljno zapretila Dragici! OBEZBEĐENJE IH JEDVA RAZDVOJILO!

Podeli vest

Dragica Janičić i Nadežda Biljić tokom dana su imale žustru raspravu. Naime, Pinkova zvezda je umalo fizički nasrnula na Janičićevu zbog toga što joj je uništila lične stvari, a ono što njihov odnos još više dovodi u pitanje jeste i sinoćna svađa kada su pale teške uvrede između njih dve

- Polomiću te, shvataš da ću te raskomadati. Ovo je drugi put da lomiš nečije lične stvari - vikala je Nadežda na Dragicu. 

- Drugi put ću ja tebi da polomim kad uzmeš moju majku usta. Napolju ljubavi puno koštaš - uzvratila joj je Janičićeva. 

Printscreen TV Pink

- Šta sam ti rekla sinoć, ja ti pominjala mrtvu majku? - začuđena je bila Nadežda. 

Biljićka je bila vidno potrešena zbog svađe sa Dragicom, pa je sva drhtala od besa i nervoze. Obezbeđenje ju je nekoliko puta zadržalo da ne napadne Dragicu koja ju je sve vreme izazivala, a nakon toga je otišla u rehabilitaciju gde ju je Miki Đuričić smirivao.  

Printscreen TV Pink

- Ti moraš da shvatiš da od nje moraš da bežiš, jer ispadaš veća budala od nje. Ti nisi zla, ti si budala - pričao je Miki Nadeždi. 

Kako je izgledala njihova svađa pogledajte u narednom video-snimku. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija