• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

17.04.2018

21:26

(VIDEO) NJIH DVE NAPUŠTAJU ZADRUGU: Veliki šef poslao pismo i uneo pometnju među ukućane!

Rijaliti

(VIDEO) NJIH DVE NAPUŠTAJU ZADRUGU: Veliki šef poslao pismo i uneo pometnju među ukućane!

Podeli vest

Zadrugari su u toku dana imali niz žestokih rasprava zbog kojih niko nije ostao nimalo ravnodušan. Veliki šef je u toku popodneva poslao nekoliko pisama, koja su ukućani očekivali, ali i jedno pismo koje je mnoge iznenadilo

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora ovo nimalo nisu očekivale, a ono što im je Veliki šef poručio mnogo ih je iznenadilo i usrećilo.

- Dragi zadrugari, kao što znate, utorkom se emituje Amidži šou, a specijalni gosti biće Matora i Sanja. Njih dve treba da budu spremne za gostovanje, a mi im želimo da budu zabavne i da se lepo provedu - rekao je Veliki šef.

Printscreen TV Pink

Zbog ove vesti svi ukućani su uskliknuli od radosti, a njima je posebno bilo drago što ih je voditelj Ognjen Amidžić pozvao da budu njegovi gosti.

- Od srca se zahvaljujem Velikom šefu na ovoj mogućnosti, a i Ognjenu što nas je pozvao u emisiju, biće nam strava - rekla je Sanja.

Printscreen TV Pink

Kakva je bila reakcija ostalih zadrugara pogledajte u nastavku, a večeras od 22:45 obavezno budite uz televiziju Pink i Amidži šou, u kom će gostovati i Dara Bubamara sa sinom Kostom, jer će se ovo veče prepričavati.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija