• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.04.2018

11:57

(VIDEO) SEKS IZA JORGANA! Zadrugari pokušali da sakriju vrelu akciju!

Rijaliti

(VIDEO) SEKS IZA JORGANA! Zadrugari pokušali da sakriju vrelu akciju!

Podeli vest

Nakon žurke koja je bila prošle noći u Zadruzi, a na kojoj su pevali Katarina Grujić i Milan Mitrović, zadrugari su se odlično proveli

Dok su njihovi cimeri uživali uz svoje omiljene pesme, Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić odlučili su da se osame kako bi vodili ljubav. Oni su otišli u izlog koji se nalazi takođe u dvorištu.

- Sada će Filip i Marija Ana da se j*bu! Pomirili se, kao da se ništa nije desilo - rekla je Maci Miljana Kulić.

pink.rs

Kako ostali zadrugari, ne bi videli šta oni rade, Marija Ana i Filip stavili su jorgan, koji je sve zaklonio. Međutim, ta ideja im nije pošla za rukom, s obzirom na to da je obezbeđenje reagovalo i tražilo da se ćebe skloni.

- Moraš da mi daš jorgan! Taj jorgan na izlogu, mora da se skloni! Filipe, daj mi jorgan, baki! - govorio je momak iz obezbeđenja.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija