• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

18.04.2018

20:05

(VIDEO) MACA PRIZNALA NEŠTO I ŠOKIRALA DRVO MUDROSTI, a onda odbila zadatak!

Rijaliti

(VIDEO) MACA PRIZNALA NEŠTO I ŠOKIRALA DRVO MUDROSTI, a onda odbila zadatak!

Podeli vest

Maca Diskrecija je u proteklih nekoliko dana napravila opštu pometnju u Beloj kući zbog svojih izjava i verbalnog napada na pojedine ukućane. Ono što je posebno privuklo pažnju javnosti jeste podrška Bore Santane, Milana Miloševića i Kristine Kockar kad je na žurki otpevala pesmu nakon čega je dobila gromoglasan aplauz

Povodom toga, Drvo mudorsti je Macu pozvalo na jedan razgovor koji je bio i te kako zanimljiv. Ono što je drvce posebno zaintrigiralo jeste Milanov potez koji niko nije očekivao, a to je njena pesma koju je on sa zadovoljstvom pustio na radiju ,,Amnezija".

- On je meni pustio pesmu da bi se šlihtao. On hoće da ja pomislim da on mene voli, kad je pustio pesmu ja nisam ustala ni da igram. Kad mi produkcija pusti pesmu, ja ću tad da igram. Svi oni koji me podržavaju znaju da nikakvo primirje ne želim, on pokušava da mi se ušlihta da bih bila gost na radiju i da bi manipulisao kao sa većinom u kući, a sa mnom neće moći - rekla je Maca.

Osim njega i Miki Đuričić je u jednom momentu promenio svoj stav prema njoj tako što joj se udvarao, a ona je za to imala spreman odgovor.

- Miki nije normalan. Krenuo je da mi se udvara od jutros, mislim da ima neki zadatak ili prosto želi da dobije kadar sa mnom, jer se bliži kraj. Ja sam ubeđena da ću da pobedim, zato što se borim sama i zato što sam istrajna u svemu što kažem. Ne možete da mi zamerite na nekim stvarima, jer to je zatvoreni prostor. Malo sam naivna pa ispadam nešto što nisam, ali dobro, to je život šta da radim... Sad će mi 27 godina u maju.

Printscreen TV Pink

Kako je Drvo mudrosti čulo koliko godina ima Maca, bilo je podstaknuto da je upita zbog čega joj se niko osim Bore nije dopao i da li je on taj koga je ona oduvek želela da ima kraj sebe.

- Kad sam bila mala ja sam se zaljubljivala u starije muškarce, bila sam zaljubljena u razrednog. Ja sam uvek patila za nekim kao mala, pa kad nemam nikog ja ga crtam na papir onako kako bih volela da on izgleda. Takva sam, oduvek sam maštala o nekoj ljubavi. Bora ne može biti pravi zato što nema svoj stav i zato što on uporno govori da me ne provocira, ali to radi i te kako. Dozvoliću sebi da se zaljubim kad izađem, ima mnogo lepih muškaraca, pametnih, ozbiljnih. Naći ću anonimnog koji je širokih shvatanja i koji će me razumeti i videti to dete u meni. Ja možda delujem drugačije, ali imam osećanja i te kako. Ne želim da me drugi gledaju kako plačem i to je to - priznala je Maca.

Nakon toga, usledilo je pitanje vezano za Saru Reljić koja je svojim postupkom do srži razočarala Macu, a ona je na ivici plača i na ovu temu dala svoj komentar o celokupnoj situaciji koja se dogodila između njih dve.

- Iskreno, ja sam rekla da sam u šoku zbog toga što mi je većina okrenula leđa. Nekako, pre kad se družila sa mnom nije želela da ide na radio, sad je otišla da gostuje kod njega, a i pustila joj se pesma. U svakom slučaju želim joj sreću i njenoj porodici. Neću se sa njom svađati, nije ona meni najbolja drugarica, samo smo bile bliske. Kad te napadnu troje ljudi, gde sam se potresla... šta da kažem, bez teksta sam. Očekivala sam da će biti drugačije, ali se sve dešava onako kako mi ne želimo. Teško mi je, bila sam bliska sa njom. Zloba je jača od dobrote, nemam pojma...

Printscreen TV Pink

Kako je Maca poželela da čuje jednu omiljenu pesmu, Drvce je pokušalo da je oraspoloži i samim tim joj predloži nešto veoma interesantno, što je ona odmah odbila:

- Ako odeš i poljubiš Kiju, drvce će ti pustiti pesmu.

- Zlobni ste drvence, hoćete da me mirite sa dušmanima - rekla je Maca.

Šta je još Maca ispričala o ostalim ukućanima pogledajte detaljno u nastavku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija