• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

19.04.2018

08:31

(VIDEO) TO NISAM BIO JA, TO JE BIO MIKI: Zadrugar morao da PRIZNA BANETU DA JE IMAO SEKS SA NADEŽDOM, a ovako je Čolak reagovao!

Rijaliti

(VIDEO) TO NISAM BIO JA, TO JE BIO MIKI: Zadrugar morao da PRIZNA BANETU DA JE IMAO SEKS SA NADEŽDOM, a ovako je Čolak reagovao!

Podeli vest

Nadežda Biljić i Miki Đuričić su se pre nekoliko dana prepustili strastima i vodili ljubav u jednom delu ekonomskog dvorišta misleći da tamo nema kamera. O ovom činu nikome od cimera nisu pričali, ali kako je po Beloj kući počelo da se šuška među pojedinim ukućanima da se među njima nešto desilo, njih dvoje su odlučili da progovore o tome

Naime, kako je do Nadežde došla informacija da neki od ukućana znaju da je između njih dvoje pao se*s, a ona je u poslednje vreme previše bliska sa Banetom Čolakom, želela je da on to zna. Miki je istog trenutka rekao da će mu sve priznati.  

- Pričao sam sa Nadeždom, desio se incident. Nadam se da si ti dečko liberalan. Vi ste tad bili u svađi. To se više nije dešavalo, ona tebe voli. Nemoj njoj ništa da zameraš, nije ona ništa kriva - započeo je Miki.

Printscreen TV Pink

- Nemam šta da ti zamerim, nisam ja zaljubljen u nju. Da sam ja zaljubljen u nju, da mi je dosta stalo, ja bih ti rekao "Brate znaš koliko se ložim na nju i ti si to uradio nisi drug, nisi ovo". Nemam ništa protiv toga. Zamerio bih ti da smo kao Anđelo i Teodora, i da smo raskinuli i ti budeš sa njom, pljunuo bih te. Kad je to u pitanju, boli me ku*ac, samo da mi nije nešto sa majkom i Kaćom - rekao mu je Bane. 

Printscreen TV Pink

- To nisam bio ja, to je bio Miki Kupinski. To je bio trenutak slabosti. Činjenica je da je njoj stalo. Meni je krivo. Nemoj da se promeniš prema njoj, na mene možeš i da se naljutiš. Nemoj prema njoj da se ona tripuje, jer je njoj stalo - uveravao je Miki Baneta. 

Čini se da Banetu uopšte nije zasmetalo što je njegov rijalti drug imao seksualne odnose sa Pinkovom zvezdom sa kojom je on razmenjivao nežnosti, a kako će se on ubuduće ponašati prema Nadeždi ostaje da saznamo. 

Kako je izgledao njihov razgovor, možete pogledati u narednom video-snimku. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17