• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/pink.rs

21.04.2018

16:28

(VIDEO) TRUDNA MILJANA NAPRAVILA HAOS U ZADRUZI! Prozvala Filipa da je HOMOSEKSUALAC, a onda PRIZNALA U KOGA JE ZALJUBLJENA!

Rijaliti

(VIDEO) TRUDNA MILJANA NAPRAVILA HAOS U ZADRUZI! Prozvala Filipa da je HOMOSEKSUALAC, a onda PRIZNALA U KOGA JE ZALJUBLJENA!

Podeli vest

Porodični sastanak koji su svi takmičari održali ostavio je veliki utisak na sve gledaoce, naročito zbog rasprava koju su započeli učesnici koji su do sada imali samo male razmirice. Jedni od njih bili su i FIlip Đukić i Bane Čolak, a ono što ih u Beloj kući povezuje jeste Marija Ana Smiljanić

Naime, Veliki šef im je poslao pismo u kojem je naglasio da svako od njih mora da se izjasni po pitanju njihovog života u Zadruzi, pa im je otkrio da je upravo ovo momenat kada će svi ukućani morati da kažu jedni drugima u lice, sve ono što su pričali iza leđa. Među prvima bio je Filip Đukić koji je imao potrebu da kaže nešto o Banetu.

- Baneta znam od spolja, bili smo okej, a on ovde nikada nije pominjao da se mi poznajemo i zato on sve to namerno radi sa Marijom Anom, čim se mi posvađamo on je tu, nosi joj kafu, priča sa njom, pokušava da joj se približi. Ista priča je bila i za Anđela, na kraju je dečko ustao i rekao je oni nisu nikakvi drugari... Tako da, pritom... Dečko je priznao da se lažno kleo! - rekao je Filip.

- Ja mogu da kažem da sam se možda lažno kleo, ali što se tiče Marije Ane nemoj da pričaš neke priče, jer mesec dana pre nego da uđe Kija rekao si sam da se ništa ne vrti oko tebe i da ćeš uskoro da ispadneš, a ti ako si šmeker dođi ovde i udari me, uradi šta imaš, nemoj mi te pretnje! - odgovorio je Bane.

Printscreen TV Pink

Iako su svi pomislili da će se rasprava na ovome završiti, Miljana Kulić imala je potrebu da prokomentariše ovu situaciju u Banetovu korist, što je Filipa izvelo iz takta pa joj je žestoko odbrusio.

- Ćuti ti i ne mešaj se u stvari koje te se ne tiču, jer nemaš svoju priču! Tebe su tamo punili pa si došla u rijaliti, tako da nemoj da se mešaš, opet ti kažem! Ne može mene bolesna Miljana Kulić da me nadjačava, jer ti pričaš u prazno - vikao je Filip.

- Ja ću da pričam šta ja hoću, a tebe treba sramota da bude, nećeš da priznaš da si homoseksualac! - rekla je MIljana.

Rasprava je dugo trajala, a onda je Filip pred svima otkrio da je ona i te kako zaljubljena u Marka Miljkovića, a na iznenađenje mnogih, Miljana je pred svima i na sav glas rekla šta oseća prema njemu.

- On je prelep dečko, ja lepšeg dečka nisam videla u životu i mnogo mi se sviđa. Marko, zaljubljena sam u tebe! - bila je iskrena Miljana.

(VIDEO) VELIKI ŠEF NAPRAVIO POMETNJU U ZADRUZI! Ukućani će otkriti nešto što će ih SVE ŠOKIRATI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

Đilasova opozicija hoće građanski rat! Nisu pomenuli pogrom, ali zato sarađjuju sa onima koji su nas bombardovali!
Politika

Đilasova opozicija hoće građanski rat! Nisu pomenuli pogrom, ali zato sarađjuju sa onima koji su nas bombardovali!

Konstitutivna sednica Skupštine Srbije biće nastavljena danas u 10 sati raspravom o izboru predsednika parlamenta. Za predsednicu parlamenta predložena je Ana Brnabić, kojoj su tokom jučerašnje diskusije podršku najavili, između ostalih, Savez vojvođanskih Mađara i Jedinstvena Srbija. Jučerašnji rad Parlamenta obeležilo je nedopustivo i nevaspitano ponašanje opozicionih pripadnika. Šta će biti danas? Na ovu temu u "Info jutru" govorila je novinarka Olivera Miletović.

19.03.2024

08:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59