• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

22.04.2018

22:04

(VIDEO) NIJE MARKO,  NIJE NI BANE! Trudna Miljana priznala u kog ZADRUGARA JE ZALJUBLJENA!

Rijaliti

(VIDEO) NIJE MARKO, NIJE NI BANE! Trudna Miljana priznala u kog ZADRUGARA JE ZALJUBLJENA!

Podeli vest

Majka Zorane Stefanov, Žaklina, imala je danas popodne pitanja za Mikija Đuričića, Milana Miloševića i Filipa Đukića. Ona je od pčelara želela da čuje, kada bi mogao da bira, koje ukućanke i njihove osobine bi spojio u jednu žensku osobu i tako napravio idealnu ženu za sebe

Žaklina je od Milana Miloševića želela da čuje ko je najveći mućak među njegovim cimerima, dok je od Filipa Đukića zahtevala da kaže koja od tri ukućanke koje je nabrojala, ima najbolje osobine. 

Zoranina majka dala je Filipu da bira između njene ćerke, Kije i Marije Ane.

Printscreen TV Pink

- Temperament, kao vaša ćerka. Hladnokrvnost i snalažljivost kao Kristina. Mada mi se ona sviđa i po izgledu. I Nadeždinu naivnost. Ja volim žene koje me muče i nerviraju, te sam najviše voleo - odgovorio je Miki Žaklini.

Printscreen TV Pink

- S obzirom na to sam ja u Mikija zaljubljena četiri godine, ja sam se raspitala kod njegovih prijatelja šta on voli. Čula sam da voli kada ga žena izbacuje iz takta! Zato sam se ja tako ponašala prema njemu! Tako da ja moram da se prilagodim onome što njemu odgovara - rekla je Miljana.

Printscreen TV Pink

U nastavku je Milan Milošević dao odgovor na pitanje koje je dobio.

Printscreen TV Pink

Novinar je rekao kako Nadeždu Biljić i Mariju Anu Smiljanić smatra najvećim mućkovima u "Zadruzi", a šta se dalje dešavalo, pogledajte u video-prilogu ispod.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija