• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

23.04.2018

08:04

(VIDEO) OVA UČESNICA JE NAPUSTILA ZADRUGU: Evo ko joj se najviše obradovao!

Rijaliti

(VIDEO) OVA UČESNICA JE NAPUSTILA ZADRUGU: Evo ko joj se najviše obradovao!

Podeli vest

Situacija u Zadruzi iz nedelje u nedelju postaje sve napetija, naročito zbog finala koje se bliži i kraja koji svi iščekuju kako bismo saznali ko će biti pobednik. Kako je publika i ove nedelje nominovala jednu takmičarku, tako su i ukućani dali svoj glas o tome kome bi najradije spakovali kofere i ispratili do kapije Bele kuće

Ukućanke koje su provele dan u izolaciji su Maca Diskrecija i Zorana Stefanov. Prvu su izglasali zadrugari koji više ne žele nikakvu komunikaciju sa njom, a drugu ukućanku je nominovala publika.

Printscreen TV Pink

Nakon što je voditelj Ognjen Amidžić porazgovarao sa mnogim ukućanima o svemu što se u prethodnih nekoliko dana dogodilo, on je krenuo put Bele kuće i to je bio znak da igra Velikog šefa može da počne.

Kao što i svi znaju, igra je velika šansa za naglu promenu rezultata, zbog dupliranja glasova. 

Printscreen TV Pink

Nakon što je igra bila završena, Maca je ponela titulu pobednice - ona je imala ukupno 80 posto glasova, dok je Zorana imala 20 posto.

Ova ukućanka je jedna od retkih koja je u toku večeri zaista pokazala veliku želju da napusti Belu kuću u nadi da će što pre videti svoju porodicu i brata koji je došao u studio kako bi je maksimalno podržao, a sigurno se i najviše obradovao što će se susreti sa sestrom nakon više od sedam meseci razdvojenosti.

Printscreen TV Pink

Pojedinim takmičarima bilo je izuzetno žao što je baš ona zauvek zapustila Zadrugu, a kako je izgledao taj emotivni trenutak pogledajte u nastavku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija