• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

24.04.2018

09:05

(VIDEO) OGOVARALE SLOBU: LUNA: On misli da je tebi ovo dobro došlo da ga SKINEŠ SA GRBAČE, Kija u suzama!

Rijaliti

(VIDEO) OGOVARALE SLOBU: LUNA: On misli da je tebi ovo dobro došlo da ga SKINEŠ SA GRBAČE, Kija u suzama!

Podeli vest

Još uvek zakonita supruga Slobodana Radanovića, Kristina Kija Kockar i devojka sa kojom ju je prevario, Luna Đogani, prethodne noći su otvorile dušu jedna drugoj

Njih dve su se osamile u pabu luksuznog imanja nadomak Beograda i prepričavale situacije koje su se dogodile u prethodnih nekoliko meseci.

Luna je ispričala Kiji sve do detalja kako je funkcionisao njihov odnos od početka, a naročito onda kada im se Kockareva pridružila u Zadruzi.

Printscreen TV Pink

- On misli da je tebi ovo dobro došlo da ga se otkačiš i da ga skineš sa grbače. Lakše mu je da misli da on nije toliko pogrešio koliko je stvarno pogrešio - rekla je Đoganijeva.

Printscreen TV Pink

- On misli da ja sve ovo foliram - bila je uverena Kija.

Kada je Luna ispričala Slobinoj supruzi šta joj je pričao i koliko je plakao kada je ona ušla u rijaliti, Kija se rasplakala.

Printscreen TV Pink

- Činjenica je da on tebe voli kao osobu. Ti moraš da razumeš, ja sam se zaljubila, ja stvarno njega volim - rekla je Luna.

- Nisi ti meni ništa kriva, više su drugi ljudi krivi za naš razlaz - zaključila je Kristina.

Kompletan razgovor Radanovićeve žene i devojke, pogledajte u snimku koji sledi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija