• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

25.04.2018

13:11

KIJINA MAJKA BESNA ZBOG ĆERKINOG EMOTIVNOG RASTROJSTVA: Slobodan je ŠUTIRA KAO PSA, on je muška SPONZORUŠA!

Rijaliti

KIJINA MAJKA BESNA ZBOG ĆERKINOG EMOTIVNOG RASTROJSTVA: Slobodan je ŠUTIRA KAO PSA, on je muška SPONZORUŠA!

Podeli vest

Nakon sinoćnjih dešavanja u Beloj kući i potresnih scena čiji su glavni akteri još uvek zakoniti supružnici Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović, domaća javnost je u šoku. Nakon ćerkinog emotivnog rastrojstva i žučnih svađa i razmirica sa Radanovićem za Pink.rs oglasila se Kijina majka Nadica koja je veoma potresena zbog tih dešavanja

- Kiji je mnogo loše, a Slobodan se ponaša kao da nema nimalo razumevanja prema njoj. Da imalo ima razumevanja on bi nju gledao da smiri, da umanji njenu bol bar malo, a on njoj priča da glumi. Odvratno i strašno. Ne mogu ni da komentarišem koliko je to jadno od njega. Pošto je ona jaka žena i napolju plače samo ispod tuša on misli da ona sada glumi. Slobodan nije svestan onoga što joj je uradio. Smeje joj se u facu. On nju gazi - počinje priču Kijina majka za Pink.rs i dodaje da je Slobodanova majka Draginja unesrećila njenu ćerku time što je sinu dala vetar u leđa da bude sa Lunom Đogani.

- Strašno je to što je uradila Draginja. Ona je moje dete unesrećila i odredila Slobinu sudbinu. Umešala se u jedan brak koji je za njih bio institucija. Nju je tu više povredilo što je on poslušao svoju majku i prevario je javno, nego da joj je rekao kad je Anabela došla da je više ne voli i da želi da se razvede. Ja svom detetu nikada ne bih dala zeleno svetlo da prevari svog muža. Ta deca koja kao Slobodan slušaju roditelje su duboko nesrećna. On treba da ima svoj stav i svoj karakter. Draginji nije kod Kristine odgovaralo to što nije bila klasična snajka, nije se ponašala po nekim običajima. Moje dete je Slobodana uzelo za ruku i dovelo ga u Beograd, odvela ga u Pinkove zvezde, vukla sa sobom i gurala, a on joj ovako vraća - kaže Nadica i ističe da Kija još ima emocije prema suprugu, ali i da je besna i razočarana jer je Sloba bio sa njom iz koristi.

Printscreeen

Kristina još ima emociju prema Slobi, ja to vidim. Ona je povređena žena. Njoj umire ljubav, ona mora kroz sve to da prođe. Plašim se za njeno zdravlje, ali ona mora da isplače sve iz sebe i da počne da ga gleda kao Slobodana Radanovića, a ne kao Bobu kog je uzela za ruku i odvela ga do Pinkovih zvezda. On je skinuo svoju masku i pokazao ko je. Neće da prizna čak ni da je iz interesa bio sa mojom ćerkom. Problem je samo to što je on nju javno ponizi, a neće javno pred njom da pokaže neko kajanje kao svaki normalan čovek. To od njega Kristina traži, samo da joj u oči kaže kad je prestao da je voli. Ona je i meni rekla da ako je ostao sa njom bez ljubavi, ostao je samo iz koristi, zato što je on muška sponzoruša. On nije bio iskren, upao je iz braka u vezu. To je bežanje od stvarnosti. Nije hteo da ostavi Kristinu dok nije našao nešto sigurno, dok on nije našao nešto dobro za sebe, neku sigurnost - kaže Nadica za naš portal i dodaje:

pink.rs

On sa mojom ćerkom nije imao intimu dve godine, nije znao da u njoj probudi ženu. Ništa to nije problem, najveći problem je što posle svega on Kristinu šutira kao psa. Zamislite kako je jednoj ženi koja plače zbog osećanja, a onda dođe muškarac kog je volela kao Boga i kaže joj da glumi i smeje joj se u facu. Njoj se srce raspada. Za Slobodana nemam reči kao za muškarca. On Kristinu nikada nije video povređenu, samo je on plakao tokom njihove veze, bio je nezadovoljan sobom, nemoćan da promeni nešto, da preuzme palicu u svoje ruke i da svoju ženu vodi kroz život. Zbog toga je on plakao, a evo šta sada radi. Kako ga nije sramota! Krivo mu je što je ona ušla u ''Zadrugu'' i što ima podršku mnogih tamo jer je takav čovek - kaže Kijina majka. 

Slobina tašta smatra da je on i sa Lunom iz koristi, kao i da nije iskren prema njoj, ali im uprkos svemu želi svu sreću.

- Mislim da Slobodanove emocije prema Luni nisu iskrene. Malo se zaljubio i upropastio brak. Ja bih volela da je i prema Luni iskren, ali bojim se da nema ništa od toga. Ja im u svakom slučaju želim da im ta veza uspe, mi uprkos svemu nismo mi toliko ogorčeni na njega. Mi žene nikada ne napadamo. Nije ni ta Luna kriva, ona se devojka samo našla tu. Našao je neku sigurnost, nada se da će mu pomoći u muzičkoj karijeri. Interes postoji sa Slobodanove strane, to je sigurno, ali neka im je sa srećom - završava Nadica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Daca

pre 5 godina

Kijo, osvesti se i pusti davljenika da padne na dno. Ako misli da će ga Anabela podići, gorak hlebac će pojesti kod njih!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija