• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

26.04.2018

12:58

(VIDEO) MILJANA OTKRILA KADA ZAPOČINJE ZAJEDNIČKI ŽIVOT SA SLOBOM: Nisam ga prebolela, svima je jasno da se VOLIMO!

Rijaliti

(VIDEO) MILJANA OTKRILA KADA ZAPOČINJE ZAJEDNIČKI ŽIVOT SA SLOBOM: Nisam ga prebolela, svima je jasno da se VOLIMO!

Podeli vest

Trudna ukućanka Zadruge Miljana Kulić bila je pre nekoliko noći veoma bliska sa Banetom Čolakom. Tom prilikom njih dvoje su se mazili ispod pokrivača, a da li to znači da je prebolela Slobodana Radanovića i Marka Miljkovića, zanimalo je gledaoce, zbog čega je Miljana dobila to pitanje od strane publike

- Slobu još uvek nisam prebolela! Ja sam se samo pomirila sa činjenicom da sam ja u drugom stanju i da će on sa Lunom biti još samo dva meseca, nakon izlaska. Mi naš život započinjemo od septembra. Mislim da je jasno i Bogu i narodu da se mi volimo! Šalim se naravno, ironična sam - rekla je sa osmehom na licu Miljana.

Što se Baneta tiče, Bane i ja smo drugovi. Znam da je rekao da bi imao s*ks sa mnom, smatram da se on i Bora zezaju. Prija mi Banetova energija, imamo zajedničke teme - izjavila je Kulićeva.

Kako je izgledao ovaj trenutak kada je Miljana odgovarala na pitanje koje je dobila od gledalaca, šta je rekla o Marku Miljkoviću, kao i kako su reagovali ostali ukućani pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija