• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/infomer.rs

30.04.2018

20:28

(VIDEO) KAKVA SAPUNICA! SLOBA KIJI U OČI REKAO ISTINU: Da li voli NJU ILI LUNU?

Rijaliti

(VIDEO) KAKVA SAPUNICA! SLOBA KIJI U OČI REKAO ISTINU: Da li voli NJU ILI LUNU?

Podeli vest

Pitanje nad pitanjima u rijalitiju "Zadruga" dobilo je odgovor. Sloba Radanović je konačno rekao istinu u lice Kristini Kiji Kockar - da li voli nju, svoju još uvek zakonitu suprugu, ili Lunu Đogani, devojku s kojom je stupio u vezu pred kamerama šoua u Šimanovcima

Supružnici su se osamili u pabu i razgovarali, a Kija je želela da čuje istinu iako se Sloba bunio zašto to sve mora sada da se desi, a ne da sačekaju razgovor u četiri oka po izlasku iz "Zadruge".

- Želim da čujem istinu! Ja to zaslužujem... Ja sam tvoja žena, nisam ljubavnica! Hoću da čujem istinu! Da li voliš Kiju ili Lunu? Vrlo je jednostavno pitanje... Čula sam šta si rekao njoj kao odgovor na ovo pitanje... - uporna je bila stjuardesa iz Zrenjanina.

- Rekao sam joj da je volim! To sam rekao! I? To je istina - izustio je konačno Sloba.


- Svaka čast - prošaputala je Kija nakon čega je bila duga tišina, a Sloba je potom pitao suprugu da li je istina da je za njegovu majku rekla da je "ku*va". Kristina je odgovorila odrično i dodala Slobi:

- Čestitam vam - rekla je pomirljivo i ironično zapljeskala šakama.

Pogledajte i kako je izgledao njihov celokupan razgovor u sledećem video-snimku:





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija