• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

30.04.2018

22:29

(VIDEO) MACA ODVELA MIĆU NA MESTO GDE SU MIKI I NADEŽDA IMALI SEKS! Pokazala mu ovo, a onda je nastao HAOS!

Rijaliti

(VIDEO) MACA ODVELA MIĆU NA MESTO GDE SU MIKI I NADEŽDA IMALI SEKS! Pokazala mu ovo, a onda je nastao HAOS!

Podeli vest

Tanja Jovićević od danas je novi vođa. Tako će biti narednih sedam dana, a na ovu poziciju postavila ju je Milica Dugalić, koja je sinoć dobila najmanje glasova od strane publike i koja je zbog toga napustila najgledaniji rijaliti program "Zadruga" 

Osim izbora novog vođe, ponedeljkom zadrugari odlaze i u kupovinu. Novac koji dobijaju od Velikog šefa za ovu nedelju, na osnovu zasluga iz protekle nedelje, deli vođa. Devet zadrugara treba da dobije tri hiljade dinara, a jedanaest po dve i po hiljadu dinara.

Printscreen TV Pink

- Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove. Vođa će na osnovu zasluga odlučiti koji zadrugar je zaslužio koliko novca. Prošle nedelje ste kažnjeni umanjenjem budžeta od po 1000 dinara. Napominjemo da se mora tačno znati koliko je ko dobio novca - pisalo je između ostalog u pismu Velikog šefa koje je stiglo.

Tanja Jovićević odlučila da svima jednako podeli novac. Nekoliko minuta kasnije došlo je do svađe između ukućana upravo zbog budžeta. Lepi Mića je sve vreme govorio Maci Diskreciji da je uzela tuđi novac.

Printscreen TV Pink

- Maco, ukrala si pare! Nisam budala! Pusti Duška! Štek! Daj štek! Alo, pare su u šteku! Kod Duška su jedne pare! Gde su pare? Kod nje su sve pare! Maco, ukrala si pare Ane Korać! Praviš sebi probleme, fino reci - pričao je Mića.

Maca i Mića su se zatim osamili, a Maca da je odvela na mesto gde je sakrila novac. Ispostavilo se da je to mesto ono gde su upravo Miki Đuričić i Nadežda Biljić imali vrelu akciju početkom aprila.

Printscreen TV Pink

- Nisam cinkara. To su moje pare. Nemoj molim te, kao Boga te molim, nemoj nikome da kažeš! Što bih tebi krala pare? - branila se Maca.

Ikao je molila Miću da nikome ne govori za mesto na koje ga je odvela, Mina Vrbaški i Marija Ana Smiljanić primetile su gde je Maca odvela Miću, zbog čega je nastala gužva na vratima i velika svađa.

- Nemoj me napadati! Beži od mene! Ovo su moje pare - branila se Maca govoreći ove reči Mini.

Printscreen TV Pink

- Ajde bre, nisam te ni pipnula! Dođi ovamo, evo moj par u rukama! - govorila je Mina Maci.

Printscreen TV Pink

U celu raspravu umešala se i Ana Korać, dok su Mina Vrbaški i Marija Ana Smiljanić otišle na mesto gde je Maca sakrila novac u nameri da ga pronađu. To im nije pošlo za rukom, a Ana Korać je nakon toga uzela Macinu odeću. Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilozima ispod.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija