• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/pink.rs

02.05.2018

08:35

(VIDEO) SLOBA I DALJE VOLI KIJU! Miljana otkrila tajnu, Luna ZANEMELA OD ŠOKA!

Rijaliti

(VIDEO) SLOBA I DALJE VOLI KIJU! Miljana otkrila tajnu, Luna ZANEMELA OD ŠOKA!

Podeli vest

Luna Đogani i Sloba Radanović su nakon osmomesečne veze koju su započeli u Zadruzi odlučili da svoje emocije ostave po strani zbog celokupne situacije koja se njegovoj, još uvek zakonitoj supruzi Kristini Kockar dogodila

Nakon što Kija priznala Slobi da ga i dalje voli, ona je doživela smrtni slučaj u porodici, a on je teši.

Iako Luna  i dalje veruje u ljubav između njih i da će oni opstati i posle rijalitija, Miljana Kulić odlučila je da je razuveri u to, a informacija koju je dobila Luni nimalo nije prijala.

- Ja ti se u majku kunem da mi je to rečeno, Sloba je jednoj osobi rekao da voli Kiju, ali da ne zna kako da se izvuče iz cele situacije. Šta ti osećaš?

Luna je ostala zamišljena posle ovih reči, ali je ipak ostala pri svom mišljenju da među njima i dalje postoji ista strast.

- Osećam samo grižu savesti, dogovorili smo se da smanjimo ljubljenje i grljenje, eto samo to ...vreme će pokazati. Ja znam da on mene voli. Osam meseci ne može niko da glumi, ni se*s, ni poljupce, ni strasti, ni pisma, sve što smo ovde proživeli - rekla je Luna.

Šta joj je Miljana još rekla i kako se ovaj razgovor završio pogledajte u nastavku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 5 godina

Jao Miljana plasis li se boga i tog deteta u sebi kakve gluposti pricas i radis. Ti si zlo od zene. Kao da ti je Zorica majka. Sladis ce tudjoj patnji. Neka ti bog cuva to dete, ali mnogo gresis, mnogo si zla ucinila prema svima.

Uros

pre 5 godina

Pa sto onda cmizdris kad mu toliko VERUJES!?U nijednom momentu nije pomenula ljubav..Sex,strast,ljubljenje..ovo ono ..sve osim ljubavi..Odgovor na tvoje pitanje devojko,je ocigledan..Samo da to tvoj pileci mozak svari!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija