• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

05.05.2018

08:10

(VIDEO) IDI KOD MUŽA, OPROSTI MU! Sloba se osamio, Mića nagovarao Kiju da se pomiri sa suprugom!

Rijaliti

(VIDEO) IDI KOD MUŽA, OPROSTI MU! Sloba se osamio, Mića nagovarao Kiju da se pomiri sa suprugom!

Podeli vest

Lepi Mića na Igri istine, koja je bila prošle noći u Zadruzi, izjavio je kako misli da će se Kristina Kockar i Slobodan Radanović pomiriti i da će nastaviti svoj bračni život. To je teško palo Lunu Đogani koja je napustila sastana

Upravo o braku ovih zadrugara, Lepi Mića razgovarao sa Kristinom Kockar, koja nije bila prisutna tokom Igre istine. Kija je noć provela odmarajući se u pabu nakon teškog perioda koji je iza nje.

- Idi lepo kod svog muža i pitaj ga kako je. Terate inat. Oprosti mu, ne s*ri! Ti treba da pokažeš znak. Niste vi balavci, ja samo kažem šta bi bilo dobro i šta je prirodna stvar. Shvatite sve to kao ružan san. Kada izađete živite svoj život normalno. Kija, svi greše, ali je ružno kada čovek greši, a neće da prizna. Ti si grešila, jer si previše sebe dala - rekao je Mića Kiji.

- Boli me k*rac! Neka on pita mene kako sam. Ja sam danas povraćala. On je meni ovo uradio, a ne ja njemu. Evo, došao je i pokazao je, bolje da nije! Doneo je sam odluku, bolje da nije. On treba da se bori za moju ljubav. Ja sve znam šta će on da uradi. Ja sam rekla da od te njihove veze nema ništa. Ko ima mozga, zna to - pričala je Kija.

Baš u trenutku kada su Lepi Mića i Kija pričali o Slobi Radanoviću, on se osamio u dvorištu, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima koji se nalaze ispod.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mirs

pre 6 godina

Šta ima lepo i pametno da se čuje od Lepog Miće on zna nekog da uči prvo treba sebe da nauči kulturom i lepim ponašanjem a posle druge. Najgori Zadrugar najodvratniji lepi Mića.

mare

pre 6 godina

lunjara je sramota balkana...pakao je ceka kad izadje...

Darius

pre 6 godina

Sloba,Kija,Sloba Kija stalno oni i vec mi se smucilo od tih imena.Ima li tu i drugih imena ?

Niko bitan

pre 6 godina

Sinoc mi se zvanicno OGADIO ovaj rijaliti.Kad sam videla Lunu i onog balvana kako se znacajno gledaju i podmuklo smeskaju posle svega tj raskida,skapirala sam da sam u stvari Ja najveci debil jer gledam luzere (moralne karikature)i trosim svoje vreme na iste.Uglavnom tu je neki dogovor pao,a ja vise necu da gledam tu sharadu i da mi vozaju mozak TRI kretena i njihove lude majke i familije!! A sad adio!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija