• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

09.05.2018

14:40

(VIDEO) ISTU GREŠKU SI NAPRAVILA, NIŠTA NISI NAUČILA! Anđelo kritikovao Teodoru zbog pomirenja sa Lunom!

Rijaliti

(VIDEO) ISTU GREŠKU SI NAPRAVILA, NIŠTA NISI NAUČILA! Anđelo kritikovao Teodoru zbog pomirenja sa Lunom!

Podeli vest

Danas su na farmi koja se nalazi u okviru Zadruge Teodora Džehverović i njen dečko Anđelo Ranković razgovarali o nervozi i prijateljima. U jednom trenutku Anđelo je svojoj lepšoj polovini rekao kako je u spoljnom svetu znao da se iznervira zbog igrice i polomi tastaturu

Teodora mu je na sve to rekla kako nema potrebe da se nervira oko sitnica, a da su je to najbolje naučile situacije koje su joj se dešavale u životu, zbog čega su se dotakli njenih nekadašnjih prijatelja ali i bivše rijaliti drugarice Lune Đogani.

 -  Eto, čemu te to društvo naučilo? To što si plakala... Da ne veruješ nikome... I kada si ušla ovde, šta je bilo? - mislio je Anđelo na situaciju sa Lunom.

 - Isto mi se desilo, ali ok, učiš! Napolju se to ne dešava. Spojila sam se sa tim nekim i ona (Luna) je tražila podršku - rekla je Teodora.

 - Znači istu grešku si napravila, nisi naučila - nastavio je Ranković.

Podsetimo, u prvim nedeljama ZadrugeLuna Đogani i Teodora Džehverović bile su u sjajnim odnosima. Kada je pevačica saznala da je Luna otkrila njenu tajnu, Teodora se naljutila na blogerku koja se kasnije kajala. Posle nekoliko meseci svom druženju pružile su još jednu šansu ali ni ona nije urodila plodom, zbog čega ove zadrugarke ponovo ne pričaju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija