• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

10.05.2018

16:53

(VIDEO) NEĆEŠ PREKO MOJIH LEĐA DA OSTAJEŠ U RIJALITIJU! Mina Đeskonu NALUPALA ŠAMARE, produkcija odmah reagovala OŠTROM KAZNOM!

Rijaliti

(VIDEO) NEĆEŠ PREKO MOJIH LEĐA DA OSTAJEŠ U RIJALITIJU! Mina Đeskonu NALUPALA ŠAMARE, produkcija odmah reagovala OŠTROM KAZNOM!

Podeli vest

U toku porodičnog sastanka koji je Veliki šef organizovao zadrugarima došlo je velike svađe između Nemanje Đerića Đeksona i Mine Vrbaški. Naime, Đekson je napao Minu i počeo da je vređa, zbog čega je moralo da reaguje i obezbeđenje

U jednom trenutku njihove rasprave Mina je čak udarila Đeksonu nekoliko šamara, kada je obezbeđenje uletelo i stalo između njih. 

 - Izaći ćeš odavde, tebra... Jesi ti normalna? Usra*u ti se u život. Sad ću da raskinem sa Andrijanom, a tebi ću da se use*em u život! Iselićeš se iz Beograda! Šta hoćeš ti od mene?! Tri šamara mi lupila, produkcijo, zahtevam da je izbacite! Šta hoćeš od mene? Šta hoćeš od mene, rugobo jedna mala? Sad će da te izbace napolje 100 posto, tebra, ajde, udari mi šamar. Što se sada ne sečeš? Što se sada ne sečeš? Sad ćeš da se isečeš 100 posto! Ideš kući, tebra, nećeš više preko mojih leđa da ostaješ u rijalitiju! Ideš kući, smrdljivice! Možeš da ga duvaš, smrdljivice mala! Najveća si radodajka! Tebe svi gotive jer misle da će da te pljasnu zato što si radodajka! Nemoj onda da se žališ što niko neće da se zaljubi u tebe, imaš đanu kao moja baba pokojna od 70 godina! Smrdiš, tebra, zato te nisam ni pipao više! Neću da kanalim druge ljude koji su rekli da smrdiš! - vikao je Đekson. 

- Najbolja sam u ovoj igri, pa idem kući, hvala, hvala! Ja sam pobednik ove igre! Idemo, pozdrav za Šaka! Pobednik sam bre! Ovaj degen ne zna ništa osim da devojke naziva kur*ama! Jesam, ku*va sam, šta sam još? Manipulator, lopov! Ti si jedno malo govno koje niko ne voli! A ja i dalje njega volim jer sam bolesna, brate! - uzvraćala je Mina na njegove provokacije. 

Produkcija je odmah reagovala i poslala pismo u kom je saopštena Minina kazna.

 - Zadrugari, doneli smo odluku da zbog fizičkog kontakta Mina bude kažnjena direktnom nominacijom i mesečnim honorarom. Veliki šef - stajalo je u pismu.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar Golemi

pre 5 godina

a sto ovu bracu ( on nju oslovljava sa ,, tebra'' ona njega ,,degen, govno'') nisu kaznjavali zbog ,,telesnog kontakta'' kada su upraznjavali seks , jer i tu ima ,,telesnih kontakata''.......

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija