• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

11.05.2018

09:12

(VIDEO) ĐEKSON PREBLEDEO KADA JE POGLEDAO SNIMAK SA MINOM: JA SE OVOGA NE SEĆAM, a onda je Andrijana DONELA KONAČNU ODLUKU!

Rijaliti

(VIDEO) ĐEKSON PREBLEDEO KADA JE POGLEDAO SNIMAK SA MINOM: JA SE OVOGA NE SEĆAM, a onda je Andrijana DONELA KONAČNU ODLUKU!

Podeli vest

Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson su jedne večeri tokom boravka u izolaciji razmenjivali nežnosti pod jorgan planinom. Ono što je interesantno jeste da se Đerić svega toga ne seća, jer tvrdi da je spavao, dok Mina priča da je sve bilo obostrano

Ukućanima je večeras pušten upravo taj video-snimak, a Đekson je prvi ustao da prokomentariše isti i tom prilikom ušao u raspravu sa Minom. 

 - Ja se ničeg ne sećam. Nisam debil... Razlog zašto ne bih njoj rekao, mi smo raskinuli, ona je meni rekla da mogu da budem sa njom. Ovo nisam očekivao. Imate prava da mislite šta hoćete i nadam se da si uspela u svojoj misiji. Sramota me svih ovde - rekao je Đekson. 

 - Baš mi je krivo što te u jednom trenutku nisam otkrila. Htela sam da raskineš sa Andrijanom - otkrila je Mina svoje razloge. 

Nemanja je želeo da dokaže da priča ove ukućanke nije tačna i da je ona sve simulirala, pa pokazao cimerima kako je sve izgledalo.

- Pipnuo te nisam, ako imam ku*ac na kuku super... Nisam retard, znam da me snimaju kamere. Mene je jedino brinulo što si ti spominjala dr*anje, i znao sam da ćeš ovo simulirati - rekao je Nemanja.  

U ovu situaciju su bili upleteni i Duško Radonjić i Nemanjina devojka Andrijana Radonjić koji su dali svoje mišljenje nakon odgledanog videa

- Ja ne branim Đeksona, ali znam da meni u krevet može da uđe konj, a da ga ne osetim, imam tvrd san. Ja ovde ništa strašno ne vidim... to što ona leži pored njega, oni su rakinuli - rekao je Duško. 

- Plašila sam se ovog snimka, nisam znala šta me čeka. Ako bude postojao još koji snimak, onda ću doneti konačan sud, za sada neću promeniti mišljenje i Mini ne verujem ništa - rekla je Andrijana i dodala da gaji emocije prema Đeriću. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 5 godina

Kakvu guzicu ima ova Andrijana, nije ni cudo sto je Djekson sa njom. I tata bi sine!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija