• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

12.05.2018

10:57

(VIDEO) LUNA IZDRAMILA, SLOBA SE IZVIKAO NA NJU! Niko nije smeo da uđe u garderober dok su se svađali!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA IZDRAMILA, SLOBA SE IZVIKAO NA NJU! Niko nije smeo da uđe u garderober dok su se svađali!

Podeli vest

Posle Igre istine došlo je do nove svađe između Slobodana Radanovića i njegove devojke Lune Đogani sa kojom je prevario svoju suprugu Kristinu Kockar. Njihova svađa odigrala se u garderoberu

Sinoć je došlo do svađe između Lepog Miće i Lune Đogani u toku Igre istine, a tom prilikom Mića je Đoganijevoj rekao kako će je uvek zvati ljubavnicom Slobodana Radanovića. Te reči teško su pale Luni, zbog čega je to i prebacila svom dečku i rekla kako mu želi sve najbolje u odnosu sa suprugom i da više ne želi da je neko zove ljubavnicom.

- Stalno mi to govori. Večeras je to samo spomenuo, da sam ja ta koja puši k*rac, a da je ona tebi žena i da će tebi da se vrati - govorila je Luna Slobi.

-  Tebi ljudi kažu najgore stvari, posle pet minuta pričaš sa njima. Ti i ja se posvađamo, ti i ja ne pričamo po tri dana! Danas si mi za stolom rekla da ja samo sedim i ćutim. Nema svađe devojko brate! Boli me ku*ac šta će da bude, bitan mi je odnos tebe i mene! - vikao je Sloba.

 - Ja te molim da me ostaviš, ne želim da se svađam sa tobom. Izađi samo sada, molim te - bile su Lunine reči.

Oženjeni zadrugar odlučio je da posluša svoju devojku, zbog čega je izašao iz garderobera i osamio se u dvorišu, posle čega je o svemu razgovarao sa Tanjom Jovićević

Luna je ostala da sedi u garderoberu, a tešile su je Gordana Džehverović, zatim Teodora Džehverović, ali i Anđelo Ranković. Nešto kasnije, Lunu je u spavaćoj sobi tešila i Jovana Tomić Matora. Đoganijeva i Radanović posvađali su se ponovo u toku noći nakon što je Luna želela da razgovara sa svojim dečkom. Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima koji se nalaze u nastavku.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija