• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

14.05.2018

08:02

(VIDEO) SLOBINA SESTRA OGORČENA NA KIJU! Posle svih bljuvotina koje je o njemu rekla, LUD JE AKO SE POMIRI S NJOM!

Rijaliti

(VIDEO) SLOBINA SESTRA OGORČENA NA KIJU! Posle svih bljuvotina koje je o njemu rekla, LUD JE AKO SE POMIRI S NJOM!

Podeli vest

Budući da je Slobodan Radanović kao potrčko bio nominovan za izbacivanje, njegova sestra Mirjana gostovala je u studiju u Zadruzi i prokomentarisala njegov odnos sa Kijom i Lunom

Iako kaže da u početku nije podržavala Slobinu vezu sa Lunom, smatra da ga ona voli, i da, ukoliko je njegova sreća pored nje, treba da ostanu zajedno.

Budući da njih dvoje stalno raskidaju i mire se, tačnije da Luna stalno napada i kritikuje Slobu, o njenom ponašanju rekla je sledeće:

- Ne znam. Ima strah da će ga izgubiti...

A potom je prokomentarisala i Slobino i Kijino pomirenje o kojem svi sve više pričaju, te otkrila detalj pre njihove svadbe, kada je Kija samo dan pre toga rekla da ne želi da iko donosi torte na svadbu, već da će biti samo jedna mladenačka.

printscreen


- Od pomirenja sa Kijom nema ništa. Ubeđena sam u to. Posle svih bljuvotina i svega da dođe do pomirenja...to je van svake pameti. Sad sedi, sad ustani, sad pričaj, sad ćuti... Ako misli da treba da se pomire i da tako treba da radi i dalje, onda neka radi, ali mislim da od toga nema ništa, ja ga odlično poznajem - rekla je Mirjana.

(VIDEO) KIJA VIŠE NIJE MOGLA DA ĆUTI! Dan pred godišnjicu braka otkrila SVE DETALJE SVADBE SA SLOBOM!

- Ja krivim njega što je ćutao. On trpi i najviše strada njegovo zdravlje - dodala je, a na samom početku je još objasnila da je najviše zabrinuta za Slobino zdravlje, jer stalno koristi pumpicu koju, kako kaže, kod kuće nikada nije koristio.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 5 godina

Pa sta ako nije htela tortu na svadbi sem mladenacke..sta je to tolilo strasno...to wto mu naredjuje Kija kako kaze doticna tako radi njegova familika...mama kaze snkiđ ce da bude, sestra da ne sme da se pomiri...drugi sta ce na sahrani.....

Milica

pre 5 godina

Ovaj Sloba uopste ne treba da bude niti u vezi niti u braku jer je za to nesposoban. Njegova porodica mi deluje kao da ima zelju da se mesa apsolutno u svaki detalj njegovog privatnog zivota. Ok, rekla Kia ne zeli torte pa sta?? Ni ja na svojoj svadbi nisam zelela. Sama je finansirala svadbu, sve sama organizovala i sad ce brkate babe koje su u fzn "juuu nisam te videla.od ovoličkog" da donose torte. Nisam niciji fan samo volim otresite i samostalne zene. Kia, sta ce ti ovaj balvan? Tebi treba muskarac a ne mamin šonja

Semi

pre 5 godina

Kija I Sloba su bili u vezi 5 godina u braku 3 mjeseca prije Lusaka Slobe u rijaliti. Oni znaju najbolje Kakva je brak njihov bio a I komsija dobro to znaju I ostali familija I Kijina I Slobina. Nikakav to brak nije bio, I Sloba je to sam potvrdio. Kija je zlobnica prava I nemoze da gleda nikog da bude srecan, a drugo, ona se prva pocela svalerati to mnogo znaju, njega majka je vanbracno zatrudila a ni Kija nije mnogo od majka od nje, prije pocetka zabavljana sa Slobom mnogi su pricati da je imala nekoliko prekida trudnoce. Vi ovo sigurno nece te objaviti jer nijedan komentar koji pokazuje na neku istinu o Kiji vi Ne objavite, neznam zasto, ja Ne podrzavam preljubu Ali Luna makar iskreno voli Slobu I bas se vidi da je iskreno zaljubljena u njega, za razliku od Kije koja je toliko zlibna da ce pojesti sama sebe.

danijela

pre 5 godina

Ovoliko zlobe u ljudima odavno nisam viddela kao u ovim Slobinim bratom i sestrom.Kako li je ova Kija izdrzavala ovoliku kolicinu negativne energije.Primitivizam,umrla sam od smeha da oni jos uvek pricaju o nekim tortama.Dosadise sa tim tortama.Njegov problem nije i njkada nije bila zena vec majka koja je mrzela zenu,a on je bez stava i nikada nije smogao hrabrosti da stane ipred majke i kaze ja je zelim takvu kakva je,nego se trudio da udovolji i jednoj i drugoj i tu pucao.Draginja je to vesto koristila da blati snaju i ucenjuje nesvesno sina svojim zdravljm.Ona umire od pocetka zadruge.Nije svesna da je cilj nas roditelja da nam dete bude srecno a ne da mi budemo srecni i kroimo im sudbinu.Sada ako se pomire ponovo ce da ih razdvoje.Njegova sestra kaze da ima snimke gde lose govori o njihovoj porodici(oni inace Kiju hvale na sva usta_) i te snimke ce da mu pokaze.Da nije zalosno bilo bi smesno on vodi ljubav na 2mete od zene 8 meseci,svekar joj ulazi u rijaliti i tera je u .P.M,gde ces gore od toga,a ona ce da mu pokazuje neke tupave snimke.Njih dvoje se mnogo vole kad bi ziveli u nekoj drugoj zemlji bez icijeg uticaja imali bi divan brak.

Izbori 2024

Vesti

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost
Društvo

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost

Taman što se većina navikla na visoke temperature, koje su iznad vrednosti za ovo doba godine, meteorolozi najavljuju nagli pad temperature u noći između utorka i srede, a prof. dr Predrag Mitrović, kardiolog iz Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra Srbije kaže da se ona može odraziti na ceo organizam, te da se opet očekuje da najveći problem imaju kardiovaskularni bolesnici, a mogu se očekivati i gastritisi i čir na želucu.

16.04.2024

10:32

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija