• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/pink.rs

14.05.2018

09:51

(VIDEO) MINA POZVALA TOMU ČIM JE IZAŠLA IZ ZADRUGE! Kada je čula šta je imao da joj kaže OSTALA JE BEZ TEKSTA!

Rijaliti

(VIDEO) MINA POZVALA TOMU ČIM JE IZAŠLA IZ ZADRUGE! Kada je čula šta je imao da joj kaže OSTALA JE BEZ TEKSTA!

Podeli vest

Mina Vrbaški prethodne noći je napustila Zadrugu jer je osvojila najmanji procenat glasova publike. Ona je nakon izlaska gostovala u studiju i tom prilikom razgovarala sa voditeljkom Katarinom Nikolić

Mina se prisetila svog bivšeg dečka Tomislava Panića sa kojim je imala strasnu romansu u Zadruzi, a voditeljka joj je omogućila da se odmah čuje sa manekenom.

Bivša zadrugarka je ovo sa oduševljenjem prihvatila i ubrzala pisanje pisma za svoje doskorašnje cimere u kom je imenovala novog vođu.

Youtube printscreen

- Gde si ti meni. Gledam te preko TV-a - rekao je Toma kada je čuo da je sa druge strane žice njegova bivša ljubav.

- Znam da si ljut na mene, ali ovo sam ja. Napravila sam neke gluposti koje nije trebalo - pokušala je da se opravda Mina.

Podsetimo, Vrbaški je odmah nakon Tominog izlaska ponovo pokušala da obnovi vezu sa Nemanjom Đerićem Đeksonom kog je ostavila upravo zbog manekena.

- Pričaćemo - odgovorio je šturo Panić na Minino pravdanje.

Njih dvoje su kratko razgovarali i o današnjem uključenju gde se Toma obratio Mini, nakon čega je ona ponovo izjavila da i dalje voli Đeksona.

Youtube printscreen

- Zvaću te posle kad dođem kući - rekla je bivša zadrugarka na kraju razgovora.

Kada su prekinuli vezu, Mina je zablistala i bila je vidno uzbuđena zbog toga što smatra da joj Toma ništa nije zamerio.

- Eto, Toma nije ljut. Verujem da me on i dalje čeka ali da će biti mnogo strožiji i da će mi sve zabraniti - rekla je Vrbaški kroz osmeh.

(VIDEO) U ZADRUZI - LOM! Sloba dobio 80%, niko nije očekivao da ONA ISPADNE, a jedna takmičarka PLAKALA ŠTO OSTAJE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija