• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

15.05.2018

09:39

(VIDEO) PRESEDAN U ZADRUZI! Veliki šef ih žestoko KAZNIO, a oni VRIŠTALI OD SREĆE

Rijaliti

(VIDEO) PRESEDAN U ZADRUZI! Veliki šef ih žestoko KAZNIO, a oni VRIŠTALI OD SREĆE

Podeli vest

Prethodnih dana u Beloj kući je vladao zadatak "Tri prokletstva". Zadrugari su morali da se suzdrže od kršenja pravila, što podrazumeva prisustvovanje sastancima, ustajanje iz kreveta kada se završi muzika za buđenje i konzumiranje cigareta na mestima koja su za to određena. Pošto oni ovo nisu ispoštovali, aktivirali su tri prokletstva, "Prokletstvo Sahare". "Prokletstvo Bermutskog trougla" i "Prokletstvo Titanika"

Zbog još jednon neuspešnog zadatka, prethodne noći je, na adresu Zadruge, stiglo pismo Velikog šefa.

- Zadrugari, verujemo da vam je potpuno jasno da ni zadatak vladavina tri prokletstva niste uspeli uspešno da završite. Osim što ste aktivirali sva tri prokletstva i što ste uspeli da ostanete i bez vode i bez struje, i što je celu prethodnu noć odjekivala brodska sirena, ni na današnjem sastanku niste uspeli ništa da se dogovorite. Ovim pismom zadatak proglašavamo neuspešnim i donosimo odluku da svi budete kažnjeni smanjenjem budžeta za sledeću nedelju od po hiljadu dinara - pročitao je pismo Lepi Mića, kao ovonedeljni vođa.

Zadrugari su sa oduševljenjem dočekali ovo pismo, pa su i kaznu prihvatili bez pogovora. Pojedini su vrištali od sreće jer će im ponovo biti omogućeno korišćenje kupatila, odnosno biće im dostupna topla voda, i šporeta, što im je najviše nedostajalo.

- Trebalo bi ova kazna da se produži još nekoliko dana jer bi se možda opametili. Mada, ne bi se opametili, ponovo ćemo biti kažnjavani - prokomentarisala je Sanja Stanković.

Bane Čolak je priznao da je on jedan od zadrugara koji su spavali u toku dana, kada je to strogo zabranjeno. On je u znak izvinjenja ponudio da opere sve prljave sudove svojih cimera.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija