• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

15.05.2018

12:13

(VIDEO) SLOBA I KIJA ZAVRŠILI ZAJEDNO U KREVETU! Luna će svisnuti kada vidi ovo!

Rijaliti

(VIDEO) SLOBA I KIJA ZAVRŠILI ZAJEDNO U KREVETU! Luna će svisnuti kada vidi ovo!

Podeli vest

Slobodan Radanović je proteklu noć proveo sa suprugom Kristinom Kockar, koju je prevario sa Lunom Đogani. Oni su noćas u hotelu slavili godinu dana svoga braka, dok je devojku ostavio u najgledanijem rijaliti programu Zadruga

Nakon upriličene proslave u toku koje su razgovarali i uživali u večeri i piću, došlo je vreme za spavanje. Kija je bila ta koja je prva otišla u hotelsku spavaću sobu, a posle nekoliko minuta pevač se pridružio svojoj ženi.

Čim je Sloba legao pored nje, Kristina je ustala i otišla do toaleta. Posle nekoliko minuta Kija se vratila, a njih dvoje su zatim zajedno ležali u krevetu. Nisu pričali o bračnim problemima, već ih je zanimalo da li može da se uključi televizor koji je bio u sobi.

- Jesi li probao ovaj TV? Hoćeš da probamo? - pitala je Kija Slobu, nakon čega je ponovo ustala iz kreveta.

Kada se uverila da je televizor isključen i da ne mogu uživati u TV programu, Kija se vratila u krevet gde je razmenila još nekoliko kratkih rečenica sa svojim suprugom. Sloba se žalio kako mu je zagušljivo, zbog čega je izašao iz spavaće sobe i više se nije vraćao. Radanović je spavao na dvosedu u delu apartmana gde su večerali, dok je Kija spavala u krevetu u spavaćoj sobi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 5 godina

Čovek je spavao na kauču, a to što je 5 minuta legao u taj bračni krevet nije ništa novo. Dolazila je ona kod njega u krevet u Zadruzi, pa ništa nije bilo. Luna se nije ljutila. Za ovo što "proslavlja" godišnjicu formalnog braka ne treba više da ga pogleda, jer je to bolesno...Žabolika Kija je napokon shvatila da joj više ništa ne vredi, da je Sloba ne voli, ali to njega ne amnestira od odgovornosti i zato Luna treba da ga otkači.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17