• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

16.05.2018

10:04

(VIDEO) Luna sa SUZAMA U OČIMA poručila Slobi da se VRATI Kiji: Vi ste stvoreni jedno za drugo!

Rijaliti

(VIDEO) Luna sa SUZAMA U OČIMA poručila Slobi da se VRATI Kiji: Vi ste stvoreni jedno za drugo!

Podeli vest

Sloba Radanović se tokom prethodne večeri nije osećao dobro, pa je odlučio da veći deo žurke provede u krevetu. Kada je osetio poboljšanje, on je rešio da se pridruži svojim cimerima u kazinu i oseti atmosferu koja vlada tamo

Kada ga je ugledala Luna Đogani, odmah mu je prišla i pozvala ga da uživa, a on sve vreme odbijao, a ona nije odustajala od podpitanja zašto im se ne pridruži. 

Takođe, mu je predložila da budu prijatelji i da ga sve razume, ali njeni postupci ne govore tako.  

 - Juče ti je bila godišnjica, kako nemaš razloga da budeš raspožen, ja imam više razloga da budem neraspoložena nego ti. Ti si mene sje*ao, ne ja tebe. Zar te nije bar malo sramota? - Upitala je Luna Radanovića. 

 - Zbog toga sam i ske*an. Ja sam je*eni debil koga je pojeo osećaj krivice. Ja volim tebe kao muškarac- odgovorio je Sloba. 

Njihova svađa se nastavila u pabu. Đoganijeva ne može da oprosti pevaču zbog svega što joj je priredio, pa nije prestajala da mu prebacuje. 

 - Je l' te bar malo sramota? Ti si meni pokvario sve, ne žurku. Što si mene izabrao za to? Što si mene izabrao da povrediš? Što mene?- Pričala je plačljivim glasom Luna.

 - Ja tebe volim, nisam te izabrao, osam ipo meseci sam ja ovde papučar - rekao je pevač.  

- U tog Slobu sam se zaljubila, ne u ovog. Ubio si u meni sve što je postojalo. Ništa više ne postoji - pričala je jecajućim glasom. 

 - Dozvolio sam da me krivica pojede. Izgubio sam se sam u svemu ovome. Jesi li mi rekla da treba da ispoštujem godišnjicu i zašto mi prebacuješ zbog svega, ako si mi dozvolila. Ja znam šta osećam, ali me jednostavno jede ta krivica - pravdao se Sloba. 

Iako je sve izgledalo kao da će se njih dvoje pomiriti, proslava godišnjica braka Kristine Kockar i Slobe je sve ovo upropastila. Blogerka ne može da pređe preko toga što ju je on ponizio i otišao sa još uvek zakonitom suprugom, pa mu je poručila da joj se vrati. 

 - Želim ti svu sreću ovog sveta. Izabrao si šta želiš, ja ne pripadam tome. Ona će ti sve oprostiti, samo se potrudi. Vi ste stvoreni jedno za drugo - pričala je Luna, dok je pevač sve vreme ignorisao to što je ona pričala. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59