• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

16.05.2018

15:19

(VIDEO) VRIŠTALI OD SREĆE! Veliki šef ovim pismom UNEO RADOST U BELU KUĆU!

Rijaliti

(VIDEO) VRIŠTALI OD SREĆE! Veliki šef ovim pismom UNEO RADOST U BELU KUĆU!

Podeli vest

Prvu sezonu najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima obeležila je i radio emisija koju su pripremali i vodili Milan Milošević, Bora Santana i Bane Čolak

Emitovanje emisije "Radio Amnezija" prekinuto je pre nekoliko nedelja jer se i kraj same Zadruge približio. Međutim, Veliki šef je danas obavestio o jednoj izmeni.

 - Dragi zadrugari, zbog svih dešavanja u vašem malom gradu želeli smo da damo još jednu priliku Milanu, Banetu i Bori da pripreme još jednu radio emisiju "Amnezija", koja će se emitovati sutra u podne. Nadamo se da ćete se potruditi i da ćete biti zabavni i kreativni - pisalo je u pismu Veliko šefa koje je pročitao Lepi Mića kao ovonedeljni vođa.

Pošto su primili obaveštenje, zadrugari su počeli da vrište od sreće. Gromoglasan aplauz se prolomio Belom kućom a najviše su se oduševili upravo Milan, Bora i Bane.

 - Zahvaljujem se Velikom šefu što nam je omogućio još jednu emisiju, mislim da će sutra sve da gori - prokomentarisao je kratko Bane.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija