• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

16.05.2018

22:21

(VIDEO) NISU MOGLE DA DOĐU SEBI: Teodora i Goca plakale kao kiša zbog pisma velikog šefa!

Rijaliti

(VIDEO) NISU MOGLE DA DOĐU SEBI: Teodora i Goca plakale kao kiša zbog pisma velikog šefa!

Podeli vest

Veliki šef je za sve zadrugare osmislio jednu igru koja ih je sve oduševila, a na iznenađenje mnogih, svi takmičari borili su se za pobedu.

Zadrugari su igrali igru sa kofom, a najupornija od svih bila je Teodora Džehverović.

Kako je Veliki šef uvek nagrađivao trud, rad i upornost svih ukućana, ni ovoga puta to nije bilo izostavljeno. Naime, na adresu Bele kuće stiglo je pismo, a vođa ga je sa zadovoljstvom pročitao.

Printscreen TV Pink

- Dragi zadrugari, Teodora je danas pobedila u igri i Veliki šef joj od srca čestita na tome. Nagrada je sledeća informacija, a verujemo da ćeš biti ponosna i srećna kad budeš čula o čemu se radi. Naime, tvoja pesma Kristijan Grej ima na Jutjubu 23 miliona pregleda. Osim toga, šaljemo ti i slatkiše da se zasladiš - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Printscreen TV Pink


Teodora je počela da plače od radosti, a ni njena majka Gordana Džehverović nije mogla da sakrije svoje suze. Ukućanke su drhtale zbog ove informacije koja im je toliko bila značajna, ali to nije bilo sve. 

Veliki šef je na njihovu veliku radost pred svima pustio i spot za tu pesmu, a svi takmičari su sa oduševljenjem gledali na veliki uspeh koji je Teodora doživela otkad je postala učesnica najpopularnijeg rijalitija u regionu.

Printscreen TV Pink

- Sanjala sam 15 puta kako ulazim na jutjub i kako preko telefona hoću da kliknem da vidim koliko pregleda imam - pričala je kroz plač Teodora.

Printscreen TV Pink

Ovo je bio jedan od emotivnijih trenutaka u Zadruzi, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija