• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

17.05.2018

10:19

(VIDEO) HAJDE DA VIDIM KOLIKA SI PI*KICA! Kija se ponovo posvađala sa Slobom, pa otkrila Luni da ju je dečko PLJUVAO kod nje!

Rijaliti

(VIDEO) HAJDE DA VIDIM KOLIKA SI PI*KICA! Kija se ponovo posvađala sa Slobom, pa otkrila Luni da ju je dečko PLJUVAO kod nje!

Podeli vest

U toku pitanja gledalaca noćas je došlo do velike svađe između Slobodana Radanovića i njegove supruge Kristine Kockar. Osim što su vikali jedno na drugo, došlo je do gađanja flašom i lupanja vratima, a obezbeđenje je brzo reagovalo

Kija je sve vreme zahtevala od muža koji ju je prevario sa Lunom Đogani, da ispriča pred svima šta su to oni pričali kada su bili sami, a Radanović je govorio kako ne zna o čemu se radi. Nakon ove svađe, nešto kasnije, dogodila se nova rasprava između supružnika na istu temu.

 - Ajde reci! Šta se smeješ, stoko, reci! Šta ti mene štitiš? Pa, ja tebe štitim! Koji si ti jad! Hoću da vidim kolika si pi*kica i koliko ćeš da praviš budalu od mene i od nje (Lune) - govorila je Kija Slobi.

 - Pa, šta da ispričam? Ma, boli me ku*ac za tebe posle svega, ovo je bolest! - rekao je Sloba.

 - Neka ti on kaže, on ti je dečko, neću ja da govorim! - rekla je Kija Luni, a zatim je nastavila da priča Slobi: Jadna i ona pored tebe, šta si sve ispričao o njoj. Ti si najveći ološ! Što ne kažeš o čemu smo pričali? Koliko si jadan! Ljubavi moja jedina, kako si ti meni rekao kada si otišao:"Neću ja ništa reći". Jao, Bobo, koliko si jadan! Niko ne zna za ono što smo pričali, baš da se ne bi raširilo. Ja znam šta ćeš posle kraja da radiš, ja znam tvoj plan! Ja znam šta si mi rekao u vezi toga. Slobodane, koja ti je omiljena cifra? Taj razgovor je trajao deset minuta. Ja hoću da čujem šta ćeš da izmisliš, jao, folirantu - govorila je Kija.

Sloba je zatim rekao supruzi kako je pristao da ide zajedno sa njom na sahranu njenog oca, da bi bio uz nju u najtežem trenutku i rekao joj kako ne može da sluša ono što mu priča.

 - Ja budala se uplela u ovu bolest, samo neka mi se sklone iz života oboje. Ništa mi ne treba, to što sam ja sa njim dobra ne znači da ću biti sa njim. Ja neću igrati ove igrice - bio je Lunin komentar.

- Ti si svoj cilj ispunila, da nas rastaviš! - rekao je Sloba Kiji misleći na njegovu romansu sa Lunom.

 - To nije moj cilj! Hoćeš da prebaciš svoju krivicu na mene? Ja sam fina prema tebi jer te volim, treba da crkneš kad si ološ, lažov, folirant jedan teški! - pričala je Kija Slobi.

Kija je zatim pričala i sa Lunom, kojoj je rekla da može da joj kaže šta su ona i Sloba pričali kada su bili sami, ali da ne želi jer zna da će na taj način povrediti blogerku. Kija je posle ove svađe otišla u sobu gde je reka kako želi da čuje od Slobe ono što su oni pričali, jer će joj tako biti lakše da se razvede.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Seli

pre 5 godina

Koja glumica ova Kija, boze pravi budakom cijeli svijet, toliko zlobe, otrova u njoj. Zatrovala je cijeli rijaliti, strasno. Jadan ovaj Slobo, Kako je toliko gidine sa ovom zlibnicom izdrzao

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija