• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

17.05.2018

12:10

(VIDEO) SLOBA REKAO da je sa KIJOM PRAVIO BEBU u hotelu, a evo kako je Luna reagovala!

Rijaliti

(VIDEO) SLOBA REKAO da je sa KIJOM PRAVIO BEBU u hotelu, a evo kako je Luna reagovala!

Podeli vest

Da li su se možda Kija i Sloba ljubili u nekom trenutku u hotelu, a da je to svima promako, želeli su da čuju gledaoci najgledanijeg rijaliti programa Zadruga zbog čega su ovo pitanje postavili Radanoviću i Kockarevoj koji su pre nekoliko dana proslavili godinu dana braka

- Ne! - kao iz topa je odgovorio Sloba.

 - Ne bih da odgovorim na to pitanje! - rekla je Kija.

 - Idemo! - dobacio je Miki.

- Šta hoćete da kažemo? Da, bio je poljubac! Sve je bilo! Sve! Bebu smo pravili! - vikao je ironično Sloba, a Luna se nasmejala.

- Ajde kladionicu da napravimo kome da verujemo! Treba oboje da vas bude sramota! - rekla je Luna, a onda se obratila Slobi: Ti žali ljubavi za njom, budi i dalje dobrica.

Nakon ovoga Kristina Kockar je ustala i rekla kako nisu imali intimne odnose i da joj se Slobodan zgadio, pogotovu nakon što nije želeo da kaže ono što je Kija tražila od njega. Potom, došlo je do još jedne velike svađe između ovog bračnog para.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gaga

pre 5 godina

Bože da li je ova Kristina čula za reč dostojanstvo i zna li šta to znači? Koji cilj ima kad ga opravdava ovakvim ponašanjm, a silne prevarene žene je podržavaju ne bi li tako opravdale sebe što su isto uradile. Ali verujem da ovakav "brak" nije imala ni jedna žena koje je možda zbog dece ili materijalne situacije ili nemanja podrške od svojih najbližih morala da pređe preko prevare. Jedini razlog po mom mišljenju zašto Kristina ovo radi je želja za slavom i novce. Pa srećna joj slava!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija