• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

18.05.2018

10:52

(VIDEO) SVAKA ĆE TI BITI LJUBAVNICA: Kija obećala Slobi da se NIKADA NEĆE RAZVESTI OD NJEGA!

Rijaliti

(VIDEO) SVAKA ĆE TI BITI LJUBAVNICA: Kija obećala Slobi da se NIKADA NEĆE RAZVESTI OD NJEGA!

Podeli vest

Noćas su se u jednom momentu u spavaćoj sobi zatekli Kristina Kockar, Slobodan Radanović, Milan Milošević, Ana Korać, Bora Santana i Lepi Mića, a glavna tema bio je odnos između Slobe i Kije

 Ovi zadrugari pokrenuli su i temu razvoda između njih dvoje, s obzirom na to da je Radanović svoju suprugu prevario posle samo sedam dana sa Lunom Đogani u najgledanijem rijaliti programu Zadruga.

 - Neću se nikada razvesti od njega! Ima da ga maltretiram ceo život! Svaka će ti biti ljubavnica! Samo se pojavim i kažem: "Šta je, ja sam tvoja žena!" - govorila je Kija Slobi pred svima.

-  E, idi sedi tamo pored svog muža! - savetovao je Lepi Mića Kiju.

- Pre bih crkla! - kao iz topa je rekla Kristina.

Radanović je na sve ovo rekao kako bi pre otišao u štalu da spava, nego što bi noć proveo u istom krevetu sa suprugom, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod ovog teksta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlada

pre 5 godina

Ova Kija ocigledno nosi teske traume iz detinjstva. Ona je opcinjena brakom, sa kim god se svadja, ona naglasava, on je moj muz, ili on je moj zakonski muz, on je moj muz i na papiru. Leci zena traume, posto njena majka, nikada nije imala muza. Ona hoce od braka da napravi i raj i nesto najsvetije na ovom svetu!!!

miki delija

pre 5 godina

zao mi je sto se moram ovde javiti jer ovaj kopleraj zvani zadruga skup prostitutki drogerasa tetoviranih i propalih pevaca po meni je najvece zlokoje je ikada moglo zadesiti citav rko ih gleda ali ova zena je podla i ona je dno dna , kao i sve ostale u ostalom ljudi moji koja je ovo cudovisno pakosna zena ona je ta koju su piloti izjahali do maximuma, a ovaj debil kraisnik je jedan obican debil i nista vise zar su ovo realiti u mojoj srbiji

Nina

pre 5 godina

Ova psihopata i tome može samo da sanja. Razvešće se ko bela lala, her u našem zakonodavstvu ne postoji to "neću mu dati razvod", a sama rečenica maltreturaću ga ceo život govori o tome koliko je bolesna, no ima leka i za to, prijava za nasilje pa da vidimo dokle će. A za vas pitanje: zbog čega podstičete nasilje podržavajući ovu nasilnicu?

Darija

pre 5 godina

Mala je genije! Ne *ebe ona samo Slobu, nego i sve vas, koji tako dobro poznajete zakon! Kao da su vam DJogani neki rod po pismenosti!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija