• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

19.05.2018

11:07

(VIDEO) ZORICA NEMA DILEME: Luna se najviše IZBLAMIRALA! Seks na televiziji je bruka!

Rijaliti

(VIDEO) ZORICA NEMA DILEME: Luna se najviše IZBLAMIRALA! Seks na televiziji je bruka!

Podeli vest

Tokom prethodne noći, zadrugari su igrali Igru istine. Jedno od pitanja, bilo je upućeno i Zorici Marković a njen odgovor postideo je pojedine ukućane

Marko Miljković je želeo da čuje od Zorice ko se, prema njenom mišljenju, najviše izblamirao u rijalitiju.

 - Luna se izblamirala, to je devojka koja ima potencijala, poznate roditelje. Mogla je da se bavi nečim drugim. Đekson se izbrukao, bez obzira što je muškarac. Se*s na televiziji je bruka. Mi jesmo u rijalitiju, ali... Nemam ništa protiv bilo koga lično. Meni je strašno da me milioni gledaju dok imam seks javno - rekla je Markovićeva.

Zadrugari su veoma pažljivo slušali ovo pevačicino izlaganje, a jedini koji je imao komentar bio je Miki Đuričić.

- Dobro, nećemo više - rekao je Đuričić koji se našao prozvan.

Podsetimo, u poslednje vreme najupečatljivi odnosi jesu upravo oni koji se dešavaju između Mikija i njegove verenice, Nadežde Biljić, pa ne čudi što je pčelar iz Kupinova osetio da se Zoričino izlaganje odnosi upravo na njega.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija