• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

19.05.2018

12:57

LUNA PRSLA, PA OTKRILA: Da sam na Kijinom mestu UDARALA BIH GLAVOM U STUB, PA BIH UBILA OBOJE!

Rijaliti

LUNA PRSLA, PA OTKRILA: Da sam na Kijinom mestu UDARALA BIH GLAVOM U STUB, PA BIH UBILA OBOJE!

Podeli vest

Petak uveče bio je rezervisan je za Igru istine u Beloj kući. Tako je bilo i prethodne noći, a zadrugari su se svim silama potrudili da jedni iz drugih izvuku sva priznanja

Jovanu Tomić Matoru je interesovalo da li Luna Đogani i dalje veruje svom oženjenom dečku, Slobodanu Radanoviću, sa kojim je pre nekoliko dana zvanično raskinula. Matoru je zanimalo i da li će blogerka i pevač nastaviti svoju romansu nakon rijalitija, odnosno da li će ona tada verovati u njegove reči.

- Ja sam sve ljude zanemarila od kad sam se smuvala sa njim. Niko drugi nije kriv osim mene, ja sam to tako želela. Njemu sam stvarno 100% verovala. Ne znam da li bih mogla da mu verujem napolju. Ja bih volela da mu verijem. Za neke stvari mu verujem, za neke ne verujem. Nisu mi jasne neke stvari, kad se njih dvoje pogledaju. Da su tu stvarno stvari bile gotove, kako je on pričao, bilo bi drugačije. Ja vidim neke stvari i osećam se kao budala. Ranije sam osećala neprijatnost i krivicu prema Kiji a sada ne osećam ništa, promenila sam mišljenje. Kod mene se ništa nije promenilo, osećanja se nisu ugasila. Da sam ja išla na godišnjicu sa svojim bivšim dečkom, ili mužem da sam ga imala, kopala bih rukama i nogama da mi oprosti. A on mene pita "Šta ja da uradim". Jesam izgubila nadu, ali ja ga volim, zaljubljena sam. Izgubila sam veru, šamar da mi je neko spucao manje bi me bolelo - bila je iskrena Đoganijeva.

printscreen


Zorica Marković se umešala u ovo blogerkino izlaganje i pitala je šta misli, kako se Slobina supruga, Kristina Kockar osećala kada joj se dogodila ova drama.

- Šta bi bilo da si ti Kija - pitala je otvoreno Markovićeva.

- Ja, da mogu da biram, ne bih bila ovde. Ne bih htela da ih gledam. Ubila bih i njega i nju. Ona je birala da dođe ovde, ja nikad ne bih ušla. Nisam dovoljno jaka da to gledam, ne bih mogla da izdržim, udarala bih glavom u ovaj stub, haos bih napravila. Da sam napolju on mene u životu ne bi video - rekla je Luna.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Predrag

pre 5 godina

Mala pacenica iskompleksirana startovala prvo Anastazijinog decka pa je ova otkacila sve da bi se čulo za nju

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija