• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer

23.05.2018

17:55

KOJA, BRE, BLOGERKA, TO NEMA NI ISPOD SAVSKOG MOSTA! Cakana žestoko isprozivala Lunu!

Rijaliti

KOJA, BRE, BLOGERKA, TO NEMA NI ISPOD SAVSKOG MOSTA! Cakana žestoko isprozivala Lunu!

Podeli vest

Ogromnu pažnju javnosti privuklo je gostovanje Dragice Radosavljević Cakane u jednoj od emisija posvećenoj rijatiliju Zadruga. Pevačica je tada osudila Lunu Đogani, jer je romansu pred milionskim auditorijumom započela sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem

Pevačica je tom prilikom izjavila da mlada blogerka na sve načine pokušava da zadrži nešto što joj ne pripada, a da se može primetiti i da uporno pokušava da se takmiči sa njegovom još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kockar, koja je takođe postala regularna učesnica u najgledanijem rijalitiju.

- Luna uvek vrti istu priču. Ona stvarno njega guši, ja ne znam što je vama glupo da to priznate. Ne može ona da se takmiči sa ženom sa kojom je bio pet godina - rekla je Cakana u emisiji.

Cakana je i posle nekoliko dana u intervjuu ostala pri svom stavu da Đoganijeva igra igru kako bi opstala u rijalitiju, dok je Slobu prozvala manipulatorom.

- Ma važi što su Luna i Sloba raskinuli, kad sa nekim prekinete onda prekinete. Oni se sad vraćaju na početak kada je ona išla i govorila kako je zaljubljena. To su njene fore. Ne kažem da ona nije zaljubljena, ali se ponaša nenormalno. Sloba je najveći manipulator u celoj toj priči. Kija im svima lepo odgovorila - rekla je Cakana za pink.rs.

pink.rs

Lavinu komentara izazvale su njene reči koje je javno uputila porodici Đogani, a kako su pojedini tabloidi pokušavali da joj nametnu osećaj krivice, jer je i ona nečija majka, ona je imala potrebu da se obrati svima koji su pominjali njenu porodicu, a nije im zamerila zbog vulgarnosti koje su se plasirale u tim tekstovima, jer, kako je javnosti potvrdila - njena ćerka nikada nije bila sa oženjenim muškarcem.

- Videla sam novinarku u emisiji kada gostuju novinari, rekla je da će izaći novi broj u kom je Dragica Radosavljević Cakana izjavila da se boji za svoj i za život svoje ćerke jer joj prete. Ja to stvarno nisam izjavila, niti me ko zove niti mi ko preti. Stižu mi poruke i komentari, ali ja nikome ne zameram jer oni komentarišu kao i ja što komentarišem. To što oni pišu tako vulgarno i bezobrazno to je njihov problem. Pišu ko je moja ćerka, gde je moja ćerka, o meni i mojoj ćerki se apsolutno ništa i ne zna a pritom nije moja ćerka ušla u rijaliti i bila sa oženjenim čovekom - demantovala je pevačica ove navode, pa je obrazložila i zbog čega smatra da se njena porodica na taj način nikad neće naći na stubu srama.

Luna Đogani svojevremeno je priznala da se teško snalazi u ovakvim situacijama jer je uvek živela pod staklenim zvonom, a kako je tom rečenicom zbunila Cakanu, ona je imala potrebu da svoj akcenat stavi na njeno razmaženo ponašanje koje je jedino i prouzrokovalo skandal koji je blogerka svojoj porodici priredila.

- Šteta, mlada je, ona tek treba da živi, da završava neke škole. Šta hoće, da rodi decu i da čeka da se pevač Sloba vrati sa tezge. To je ludilo šta ta devojka priča. Ona se takmiči sa Kijom. Sloba želi da obema vidi leđa. Lepo joj je Kija odgovorila, kako da se bori za sopstvenog muža, da se bori sa devojkom koja je poželela da ima lutkicu. Ona je rasla pod staklenim zvonom. Kojim zvonom staklenim? U Mirijevu pod staklenim, dajte, molim vas, nemojte da ste smešni. To je jedna razmažena devojka koja ne zna šta će sa sobom - navela je pevačica u emisiji kod voditeljke Dušice Jakovljević.

TV Pink

Kako je šira javnost imala priliku da čuje sve šta je Dragica tada izgovorila o Luni i Anabela Atijas propratila je sve što je pevačica imala da kaže o njenoj ćerki, a na iznenađenje mnogih, demantovala je samo jednu stvar, a to je da one nisu sa Mirjeva.

Cakana je otkrila šta bi ona kao majka uradila da je bila na Anabelinom mestu. Pevačica smatra da je celokupna situacija koju njihova ćerka proživljava u Zadruzi čist nemoral, te da je nemoguće opravdati Lunine postupke.

- Ne radi se o Mirijevu, ona je to bukvalno shvatila. Nisam ja mislila na Mirijevo kao Mirijevo već na to ko je rastao pod staklenim zvonom. A naročito pod njihovim staklenim zvonom, oni su stalno imali neke bračne sukobe i to su svi znali, i gde je ona bila, pod kojim staklenim zvonom? Da je bila pod staklenim zvonom sad ne bi bila tu gde jeste. Nešto što je čist nemoral oni pretvaraju u neviđeni moral. Lično mislim da je Anabela trebalo drugačije da usmeri svoju ćerku u startu, a posebno kad je njemu ušla žena. Mogla je da nađe način. Trebalo je da zahteva da joj ćerka izađe iz Zadruge, da kaže "Ne želim ni njenu bruku ni svoju". Sramota je šta sve pišu o njoj. Ima raznih izmišljotina. To nije lepo, ogavna mi je, ja neću da cinculiram, reći ću svoje mišljenje kad me već pitaju da komentarišem. Anabela je mogla da joj kaže "Ušla mu je žena, ne želim blizu da te vidim, ako je to neka vaša veza i hemija onda će ta hemija da sačeka da izađete". Mislim da bi ona njemu tad bila i interesantnija jer bi očijukao i to bi bila onda zabranjena ljubav. A ovo, ležati sa čovekom čija je žena tu i ljutiti se na njega što joj ne poklanja u toj meri pažnju, grle se, ljube se, naskaču jedno na drugo, to je stvarno blam. Mi sad treba da brinemo o Luni što joj on ne pruža ljubav, a zato o Kiji niko ne razmišlja nego je još njih 25. napadne. Ja nisam za to, ljubavnica se pretvara u ženu, a žena u ne znam šta - bila je besna Cakana zbog toga što je Anabela bukvalno shvatila njene reči, a ne suštinu onoga što je želela da kaže u emisiji, pa je imala potrebu i da obrazloži da Luna nikada nije živela pod staklenim zvonom upravo zbog žestokih sukoba koji su imali njeni roditelji u braku.

Printscreen TV Pink

Žestokim udarcima kojima su Gagi Đogani i Anabela Atijas pokušavali da joj uzvrate nisu naterale Cakanu da pogazi svoje reči i stav iza koga čvrsto stoji, pa je odlučila da im putem medija uputi jednu brutalnu poruku koja ih zasigurno neće ostaviti ravnodušnim i bez teksta. Uz to, pevačica je komentarisala i Lunin izgled zbog kog će verovatno njena porodica burno odreagovati.

- Ne znam i baš me zabole noga za to. Ne interesuje me apsolutno. Imam mnogo preča posla, imala sam promociju svoje pevačke grupe, a to nikoga ne interesuje. Baš me briga, imam svoja posla, smatram to nemoralnim, stojim iza toga i branim instituciju braka. Javne bljuvotine ne da ne podržavam nego se to vidi i po drugim komentarima. Vidi se da ne postoji niko ko podržava to osim praznih profila koji su nastali istog dana i koji vas ispljuju i izvređaju. Da li sam ja stara pevačica ili sam mlada, da li imam ovo ili ono, ili sam grbava ili ćorava, ili nemam pesmu ili sam umrla a ne znaju i tako neke nebuloze pišu. Ili na primer Gagi, onaj tupadžija, izjavi "Ko je Cakana", onaj što igra kod Gige u šupi, mislim stvarno hit od čoveka. Koji ne zna dve normalno da progovori. Oni su od sebe napravili javne ličnosti. Čuj, ona (Luna) je ušla sa imenom?! Kojim, bre, imenom? Ko je devojka? Blogerka sa nadogradnjom, to je stvarno da umre čovek od smeha. Pola kose joj je ugrađeno, ako se ne varam, sa onom frizurom, pola bela, pola tamna. Šta je bre ono? Ono ni ispod Savskog mosta nema. Meni je nje u suštini žao, isto onoliko koliko mi je žao Kije. One se pokidaše, a onaj bilmez (Sloba) trčkara od ćoška do ćoška i pravda se i još se plus ponekad pravi blesav seljačina jedna - porodicu Đogani je žestoko prozvala Dragica koja je bila izrevoltirana njihovim komentarima o njenoj karijeri i njihovom neznanju o tome ko je zapravo Cakana.

TV Pink

Za kraj ovog intervjua, Cakana je ponovo potvrdila sve ono što je izgovorila i tokom emisije u kojoj je gostovala, a koju su milioni gledalaca sa mnoštvom komentara ispratili.

- Ona njega najbolje zna, ali ja mislim da je on jedan neandertalac. On nema pojma ni gde je, ni šta je. Kada se svađa sa Lunom to izgleda ovako "Ja sam rekao, ja tebi, ja rekao, ja", on ne ume ni reč da kaže. Onda ode, pa se odmah vrati, a ona to sve zna i koristi. Ali zato se sa Kijom posvađa bezobrazno jer ne sme od ove (Lune) jer ne zna kako će ona da reaguje. Mislim da se Luna i Kija takmiče, muče se za neku neuzvraćenu ljubav i jedna i druga, a kada sve prođe, Kija će ga sigurno otkačiti istog časa kad budu izašli, dok za Lunu nisam sigurna - zaključila je Cakana.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jelena

pre 5 godina

Rece Cakana koja je svojevremeno razvela svog sadasnjeg muza od njegove tadasnje zene Mirjane, koji je pored toga sto je bio ozenjen, imao i decu sa tom zenom. Izgleda da ima kratko pamcenje, pa je zaboravila. A sto se tice ovog braka iz rijatija, upoznati smo da je to bio formalni brak, u kojem su oboje jedno drugo varali i pre rijatija. Sada on je bio sa Lunom, ona sa Andrijom i Filipom. A Luna se zaljubila kao slobodna, iskrena i naivna devojka. I, sta sprovodi produkcija zajedno sa novinarima koji redovno ucestvuju u programu, samo Luna kriva, a njih dvoje nisu. Kakva je to nenormlna odbrana propalog braka od strane propalih supruznika.

Prle

pre 5 godina

Svaka cast Cakana !!! Apsolutno ste u pravu, podrzavam !!!! Treba ove Djogani, "nazovi" porodicu, spustiti na mesto koje im zaista pripada !!! Oni su sramota za "javne licnosti" !!!!

Goran

pre 5 godina

Rece jedna Cakana koja ima 30 godina kafanskog pevanja, i ni jednog hita. A tarife ispod mista su se promenile od kada je ona radila tamo.

Oskar

pre 5 godina

Daj Čvakana a ne Cakana,pocisti smece ispred svoji vrata pa onda tudju djecu vredjaj..

Lelica

pre 5 godina

Jedna pevačica njenih godina dolazi do prostora u medijima pljujući tri puta mlađu devojku. Bravo, Cakana! Da ne pomenem da nisi ništa bolja. Samo, tvoj Nebojša je imao decu, Slobodan nema.

Senad Nurkic

pre 5 godina

Cakana, samo kazi cime si se bavila u mladosti osim rukometa na Kosovu?

Stanojka Milutinovic

pre 5 godina

Nije bitno sta kaze vec ko- Neka gleda svoj zivot. A dobila je malo reklame preko Lune. Inace je nema ni na mapi

Radmila

pre 5 godina

Cakana koristi sansu da se na racun Lune pojavi u stampi i da se promovise posto su je svi zaboravili. Pamtim je iz farme gde se pokazala kao namcor i nadzak baba. Takva je i ostala do danasnjeg dana. Mrzi sve mlade i lepe devojke a ima cerku i unuke. Ja imam moto u zivotu da ne govorim ruzno ni o cijem detetu jer nikada ne znas sta moze da se desi tebi i u tvojoj kuci. Strasno je citati sa koliko mrznje i zla ona komentarise jednu devojku od 22 godine koja se zaljubila u coveka koji voli nju kao zenu a svoju zakonitu zenu voli kao coveka. U pocetku joj obecavao kule i gradove. i drzao je kao malo vode na dlanu a sada pokusava da se izvuce iz svega toga a nema snage da joj to saopsti.Ovakva situacija bi bila teska i za nekoga starijeg i iskusnijeg. Prema tome Cakana bolje ti je da gledas svoja posla i svoju grupu sa kojom mozes da nastupas po nekim mesnim zajednicama a mlade ljude ostavi njihovim roditeljima da brinu o njima.Jel` ti mislis da je Anabeli lako da gleda svoje dete da radi to sto radi? Nije joj lako ali sta moze da uradi kada ne moze ni da je cuje kada treba da je posavetuje. Toliko od mene.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija