• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

24.05.2018

19:11

DRAMA ANABELE ATIJAS:  Nisam mogla da podnesem to što su Luni radili, ZAVRŠILA SAM NA TABLETAMA ZA SMIRENJE!

Rijaliti

DRAMA ANABELE ATIJAS: Nisam mogla da podnesem to što su Luni radili, ZAVRŠILA SAM NA TABLETAMA ZA SMIRENJE!

Podeli vest

Anabela Atijas optužila je statiste koji su učestvovali u zadatku "Čudne pojave" da su prešli granicu pristojnosti i seksualno uznemiravali Lunu Đogani, jer su je, "bez njene dozvole, dodirivali tamo gde je ponižavajuće za svaku ženu"

Anabela je nakon sporne situacije apelovala da se prekine uznemiravanje njene ćerke, a pevačica je ispričala da je poslednji incident u Zadruzi teško podnela.

- Završila sam na lekovima za smirenje zbog onoga što se desilo Luni u zadatku "Čudne pojave". Ni u jednom trenutku se ne osećam kao žrtva, niti imam nameru da to pravim od svoje ćerke, ja sam samo žena i majka koju je ova situacija veoma uznemirila - rekla je Anabela Atijas i pojasnila:

- Mene je uznemirio način na koji se oni ophode prema nekome ko treba da se ponaša kao da se ništa ne dešava. U jednom momentu Luna je bila vrlo uznemirena i žalila se da su je ti muškarci pipali. 

Ponašanje ove dvojice statista nema apsolutno veze sa produkcijom TV "Pink" niti sam dovela pomenutu u pitanje. Što se tiče zadatka "Čudne pojave", vrlo je interesantan, ali postoje granice koje su u ovom slučaju odredili očigledno sami statisti.

 Na čast onima koji od mene kao majke očekuju da ne radim svoj posao, dok se oni brane time da imaju pravo da rade svoj posao - kazala je Anabela.

 - U ponoć me je pozvala žena koja se predstavila kao vlasnica agencije za statiste i počela je da mi preti, i to sa nepoznatog broja, što jasno govori o tome da je neprofesionalna. Kakav gazda, takvi zaposleni. Kao žena, najmanje što je mogla jeste da mi se izvini za nešto što produkcija nije dala kao zadatak. Prešli su granicu, što se na snimcima i vidi. Luna nije bila jedina koja se žalila na to da su je dodirivali tamo gde je ponižavajuće za jednu ženu koja na to nije sama pristala - rekla je pevačica.

ANABELIN PAKLENI PLAN PRE SVIH SKANDALA: Dogovorila sam se sa Lunom da ZAUVEK OSTAVI SLOBU!

Podsetimo, Anabela se nakon neprimerenog ponašanja statista prema njenoj ćerki Luni oglasila na društvenim mrežama. 
- Kakvi frajeri! Pipaju devojku koja ne može da se brani. Pitam se imaju li hrabrost da to isto ponove i na svojoj mami ili sestri? Stop seksualnom uznemiravanju - napisala je Anabela, koja je objavila klip, koji je kasnije i obrisala.

Ubrzo potom, usledio je i odgovor iz agencije, koja je angažovala statiste za učešće u zadatku.

- Šokirani smo izjavom Anabele Atijas da je neko od naših statista seksualno uznemiravao Lunu! U sklopu zadatka naši statisti su ušli u Zadrugu kako bi bili deo jednog od najzanimljivijih zadataka "Čudne pojave", u kojem zadrugari ne smeju da reaguju na iste. 

Naši statisti su ušli i pokušali da sve zadrugare isprovociraju kako bi napravili grešku. U situaciji koju je Anabela Atijas, očigledno očajna u želji da od svoje ćerke napravi žrtvu i tako je dovede do pobede, okarakterisala kao seksualno uznemiravanje, Luna je mogla da se pomeri i ode sa kreveta, a da pritom ne napravi grešku! 

U našem timu rade profesionalci, koji su i ovim angažmanom to dokazali, a tužno je da neko čist humor pokušava da pretvori u tragediju i patetiku. Čak je i sama Luna jedva izdržala da se ne zasmeje i vidi se da joj je sve ovo bilo zabavno - kažu u agenciji koju je za ovaj zadatak angažovala produkcija.

ŽESTOK BLAM ANABELE ATIJAS: Od ćerke Lune pokušava da napravi žrtvu, ČIST HUMOR PRETVORILA U PATETIKU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MS

pre 5 godina

Ona misli da oako njena ćerka seksualno uznemirava mnoge muškarce i napastvuje pod izgovorom da se zaljubila to može da prenese i na jednu bezazlenu igru i da to naplati. Uostalom Anabela je samo insistirala da Sloba čuva Lunu koja ga je napastvovala i zavela po starom maminom receptu. Ovoj porodici, Luni, Anabeli i onom Luninom ocu ne treba pridavati neku medijsku pažnju a svi kojima se obraćaju treba da ih smeste na mesto na kome su, propala pevačica i pevač, narkomani alkoholičari, neradnici, paraziti i nekakva modna blogerka koja u svemu sledi svoje roditelje i koja je sama javno iznela sve ovo što sam o njima izneo. Žalosno je što jedna nemoralna žena drži predavanje o moralu celoj državi koja joj je pružila utočište onda kada joj je bilo najteže i omogućila da dobro prodaje maglu a sada pljuje po svemu. Žena kojoj je normalno da se neko zaljubi u oženjenog čoveka, da joj ćerka u rijalitiju pred kamerama i zakonitom suprugom ima seks, da priča kako ona i njen sadašnji suprug puše džoint i da se svađaju, da otac tuče suprugu, da se lomi po kući i td. Nisu ni drugi mnogo bolje ali se time ne fale i ne drže predavanje ljudima.

LOLA

pre 5 godina

DAKLE NISTA NEPRISTOJNO NIJE BILO. IGRA JE BILA ZANIMLJIVA I SVI KOJI SU ULAZILI KAO GOSTI BILI SU PRISTOJNI. NIJE LEPO DA SE NA TAJ NACIN PROZIVA PRODUKCIJA, JER SE VIDI DA SU SVI IZ PRODUKCIJE KOREKTNI I DIVNI. RUZNO JE PROZIVATI NA TAJ NACIN PRODUKCIJU. OBOZAVAM ZADRUGU I SVE RIJALITIJE U PRODUKCIJI PINKA.

Natali

pre 5 godina

Pustite u udarnoj emisiji snimak da vidimo o čemu se radi.

Ceda

pre 5 godina

Anabela je jednom vidjena prostakuša. A takva joj je i ćerka. Slobodane i Draginja gde su vam oči a i uši. Ne znate s kim ste se upetljali. Kristina je BOGINJA za onu rošavu, glupavu i histeričnu motku. Draginja je kriva za Slibin brak, evo joj sad ove koja ce joj sina držati u mali a Zrenjanin ce gledati na tv- u ili na slikama.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija