• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/pink.rs

24.05.2018

22:13

(VIDEO) NIKAD GORA SVAĐA! SLOBA JE URLAO I PRETIO LUNI:  Spuštaš se na nivo Mace Diskrecije, napraviću s*anje ZBOG KOG ĆU IĆI U ZATVOR!

Rijaliti

(VIDEO) NIKAD GORA SVAĐA! SLOBA JE URLAO I PRETIO LUNI: Spuštaš se na nivo Mace Diskrecije, napraviću s*anje ZBOG KOG ĆU IĆI U ZATVOR!

Podeli vest

Sloba smatra da Luna, kako je rekao, samu sebe kanali, da kontinuirano izvrće njegove reči i od njega pravi ono što on, zapravo, nije, što ga izluđuje

Nakon što se Sloba Radanović opustio u bazenu, gde mu je društvo pravila supruga Kristina Kockar, zatekao je svoju bivšu devojku koja je plakala kod hotela, zbog čega joj je prišao da je uteši i ponovo joj ukaže na greške u njenom ponašanju i ophođenju prema njemu.

- Od svega što sam ti rekao sinoć, ti ništa nisi shvatila kao pouku. Je l ti misliš da bih se ja onako iznervirao da mi nije stalo do tebe? Sama sebi skačeš u stomak svojim izjavama glupavim. Sto puta sam ti rekao:"Ispeci, pa reci".  Ti i dalje govoriš neke gluposti, a ja nikada nisam izjavio nešto što bi narušilo moj i tvoj odnos. Ti svaki dan poneku glupost izjaviš - objašnjavao joj je Sloba.

- Ne želim da komuniciram sa tobom, ne želim da te gledam, ništa - histerisala je Luna, koja je sve vreme plakala.

- Šta sam ja sad skrivio? Šta to tebi smeta, šta sam pogrešno uradio? Šta?! Evo, reci mi. Ja ne želim da gledam tebe kako plačeš. Ti tvrdiš da ja imam neki dogovor. S*re mi se i od tebe i od svih koji tako misle! Ja ću pre sebi obe ruke da isečem, nego da se prodam, jer ja sam takav čovek. Sve što ti ja kažem dobronamerno, ti izvrneš i predstaviš me kao kretena - besneo je Sloba, dok mu je Luna i dalje prebacivala.

Printscreen TV Pink


- Nisi želeo da se pomiriš. Ti da si hteo da budeš sa mnom, ti bi bio sa mnom, ali ti znaš da ovde ne možemo da budemo zajedno - rekla je blogerka, što je razbesnelo pevača.

Povraća mi se sad, sad me hvata mučnina koliko ti lažeš - besneo je Sloba, koji je Luni rekao da od sebe pravi žrtvu, što ju je dodatno razbesnelo.
- Prekini da me stavljaš u koš sa njom i sa žrtvama! Ja vidim da je tebi top kada nisi sa mnom - prebacivala je Luna.

Spuštaš se na nivo Mace Diskrecije

- Sama sebe kanališ, devojko! Je l' si ti svesna toga?! Je l' sam ja kriv za to što si ti sinoć izjavila?! Uvek kažeš:"Nisam to mislila". "Gadiš mi se", pa posle pola sata:"Ne gadiš mi se". Ti se takvim izjavama spuštaš na nivo Mace Diskrecije! Ja ti to kažem dobronamerno, znaš, da ti otvorim oči. S*re mi se toliko od tog tvog stava, kunem ti se da ti se neću više obratiti nikada! 

Printscreen TV Pink


Ako te je neko ovde hvalio, to sam ja, svaki put j*beni! Nemoj da lažeš više, da s*reš više, da praviš od mene kretena! Boli me k*rac više i za tebe i za nju! Sama sebe kanališ, tvoj jezik ti je najveći neprijatelj. Kad god mislim da si shvatila, ti se opet ukanališ - rekao je Sloba, nakon čega je Luni poručio da treba da bude jaka, skupi hrabrost i izdigne se iznad situacije i problema, što je nju razbesnelo, te je počela da vrišti i baca kamenje.

Samo nastavite da mi pravite sranja, kunem ti se, napraviću s*anje zbog kojeg ću otići u zatvor! Izvrćeš moje reči, ja dolazim kod tebe da pričam, idem protiv sebe, a ti pričaš da ja imam dogovor neki - besneo je Sloba, koji je potom spustio ton i ponovo Luni objašnjavao u čemu greši i da, između ostalog, ne treba da se poverava ljudima koji joj žele zlo.

DRAMA ANABELE ATIJAS: Nisam mogla da podnesem to što su Luni radili, ZAVRŠILA SAM NA TABLETAMA ZA SMIRENJE!

KIJA JE, IPAK, NJEGOVA ŽENA! LUNA PRIZNALA: Sloba nikada nije potpuno moj, NEMOGUĆE JE DA BUDEMO ZAJEDNO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gojko

pre 5 godina

PA ZAR NISTE SHVATILI DA JE OVO LUNA SVE ISPLANIRALA DA KIJI PROPADNE RODJENDAN. TO JE MALA SAMOZIVA DEVOJKA. OVO JE NJENA PREDSTAVA DA SLOBA POLUDI.

Natali

pre 5 godina

20 dana pred kraj si se setila da nije potpuno tvoj.Umesto da ga zagrliš i daš mu podršku ti ga iz straha da će ti kad izađeš neko nebitan nešto reći,guraš ga Kiji koja jedva čeka.Kako ne shvata da je Koji jedini cilj da ih razdvoji.I sve što joj Sloba priča ona shvata kao kritiku,da mu nije stalo do tebe nebi trošio reči,uključi mozak ako ga imaš

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

Đilasova opozicija hoće građanski rat! Olivera Miletović: Nisu pomenuli pogrom, ali zato sarađjuju sa onima koji su nas bombardovali!
Politika

Đilasova opozicija hoće građanski rat! Olivera Miletović: Nisu pomenuli pogrom, ali zato sarađjuju sa onima koji su nas bombardovali!

Konstitutivna sednica Skupštine Srbije biće nastavljena danas u 10 sati raspravom o izboru predsednika parlamenta. Za predsednicu parlamenta predložena je Ana Brnabić, kojoj su tokom jučerašnje diskusije podršku najavili, između ostalih, Savez vojvođanskih Mađara i Jedinstvena Srbija. Jučerašnji rad Parlamenta obeležilo je nedopustivo i nevaspitano ponašanje opozicionih pripadnika. Šta će biti danas? Na ovu temu u "Info jutru" govorila je novinarka Olivera Miletović.

19.03.2024

08:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59