• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

25.05.2018

07:44

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! POSTOJI SNIMAK SEKSA SLOBE I NADEŽDE?! Sve se jasno vidi, i sve je zabeleženo NJENIM TELEFONOM!

Rijaliti

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! POSTOJI SNIMAK SEKSA SLOBE I NADEŽDE?! Sve se jasno vidi, i sve je zabeleženo NJENIM TELEFONOM!

Podeli vest

Tokom trajanja rijalitija Zadruga više puta se šuškalo kako je Sloba Radanović i dalje zakonitu suprugu Kristinu Kiju Kockar prevario više puta i pre nego što je ušao u ljubavnu vezu sa Lunom Đogani 

Sada, medijima kola informacija kako je snimak iz telefona Nadežde Biljić ugledao svetlost dana, a prikazuje nju i Slobu u ljubavnom zanosu!

Kako se navodi, Sloba je Mikiju Đuriću jednom prilikom ispričao da između njih dogodilo nešto više, ali van tog razgovora uvek je negirao čitavu priču. Snimak o kojem se priča nastao je pre dve godine i jasno prikazuje Nadeždu u maloj crnoj haljini kako oralno zadovoljava Radanovića, koji je sedeo na dvosedu.

print screen


- Znam da su Sloba i Nadežda bili zajedno. Rekla mi je Nada za snimak, to veče su se napili, zato su se snimali, ali mi je rekla da je obrisala taj video. To se desilo nakon zajedničke svirke, radili su neki rođendan i onda su otišli kod Slobe u stan, imali seks i snimali se. To je bilo pre dve godine, pa da, Nada je imala malo drugačiju kosu, nije imala nadogradnju. Tada je on bio sa Kijom, ali je radila preko i nije bila u Srbiji - ispričao je izvor pa dodao: 

- Njoj je sistem na telefonu pao i ona ga je odnela na popravku, međutim, rekli su joj da ne mogu mobilni da joj vrate u život, jer je ne znam šta pregorelo. Sto posto su tad izvukli taj snimak - zaključuje on.

print screen


S druge strane, Nadeždina majka Slavica tvrdi da je reč o velikoj laži.

- To uopšte nije tačno. Nada svoje telefone čuva, nijedan nije izgubila, snimke nikakve ne čuva sem onih na kojima peva. Šokirana sam, svašta se priča, oni su u žiži interesovanja. Nada toliko izlupa telefon da ne postoji majstor koji može da ga popravi, nema teoretske šanse da su došli do njenog telefona ili nečega iz njega. Oni su bili samo kolege na poslu, a što se te čuvene Slobine poruke da dođe kod njega tiče, to je bila obična poruka, ona je to pogrešno shvatila, nije ni otišla kod njega u stan na Dorćolu, ne zna ni gde je taj stan. Ona je više komunicirala sa klavijaturistom nego sa Slobom oko svirki, nisu se oni družili mimo toga. Ja sam bila u stanu u Beogradu i ja sam je dočekivala. Nema teoretske šanse, pa rekla bi mi Nada - rekla je uznemirena majka.

(VIDEO) SVE ŠKRIPALO! Nadežda i Miki zaboravili na svađe, pa se prepustili strastima pod jorgan planinom!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Natali

pre 5 godina

Da postoji već bi bio postavljen.Vređate ljudima inteligenciju!

Ljubica

pre 5 godina

Onaj ko to tvrdi neka dokaze. Uostalom neka ih novinari pitaju u subotu

Petar Golemi

pre 5 godina

da ovaj Slobo nije pokulasio i MIkija onako uz NAdezdu......

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59