• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

25.05.2018

09:45

(VIDEO) SVEKRVA ĆE JOJ ZA ROĐENDAN IPAK POSLATI TORTU U ZADRUGU! Draginja je svojom odluku OSTAVILA SVE U ČUDU, a onda je PROZVALA ANDRIJINU MAMU!

Rijaliti

(VIDEO) SVEKRVA ĆE JOJ ZA ROĐENDAN IPAK POSLATI TORTU U ZADRUGU! Draginja je svojom odluku OSTAVILA SVE U ČUDU, a onda je PROZVALA ANDRIJINU MAMU!

Podeli vest

Zbog gostovanja Marije Kulić i Draginje Radanović u emisiji kod voditeljke Katarine Nikolić nastala je totalna pometnja, a njih dve su u par navrata bile u žešćem verbalnom sukobu

Voditeljka je pomenula rođendnan njene snajke Kristine Kockar, pa ju je upitala da li će i ona kao njena svekrva na adresu Bele kuće poslati neki poklon, a ona je na to imala konkretan odgovor.

 - Tortu ću ja da joj pošaljem, a i Andrijina mama će joj poslati tortu. Ja sam joj i posle svadbe poslala tortu. Ona je svoj rođendan uvek slavila kod mame, a Sloba nikad nije slavio rođendan - rekla je Draginja.

O zadrugarki Kiji se dugo komentarisalo u studiju, a Draginja je odlučila da reši sve nedoumice u vezi sa njenim ponašanjem.

 - Ja nemam pravo da komentarišem ničije dete, ali mi se nismo čuli. Ona nas blati i pljuje nas, a nema razloga za to. To je stiglo do moje sestre u Češkoj kod koje je ona bila po mesec dana. Ona njemu traži da klekne, da li je to normalno? Ovo je toliko meni izveštačeno, to nema pojma o životu - dodala je Draginja.

O čemu su u tom trenutku Marija i Draginja razgovarale sa voditeljkom pogledajte u nastavku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljuba

pre 5 godina

Mozda su sami slavili Slobin rodjendan. Sto ih Draginja nije zvala kod nje

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59