• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/pink.rs

26.05.2018

22:53

ANABELA ATIJAS O PROPASTI LUNINE LJUBAVNE ROMANSE: Evo šta je rekla pošto je saznala da su se SLOBA I KIJA POMIRILI!

Rijaliti

ANABELA ATIJAS O PROPASTI LUNINE LJUBAVNE ROMANSE: Evo šta je rekla pošto je saznala da su se SLOBA I KIJA POMIRILI!

Podeli vest

Anabela Atijas i Gagi Đogani održali su zajednički nastup na jednom prestoničkom splavu. Njihovo pojavljivanje u javnosti privuklo je veliku pažnju medija, s obzirom na to da je njihova ćerka Luna Đogani već devet meseci aktuelna učesnica u najpopularnijem rijalitiju u regionu, Zadruzi

Mlada blogerka je u rijalitiju započela svoju ljubavnu romansu sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem, ali je nakon osam meseci strasti njihova veza doživela krah. Ona je zbog toga psihički klonula, a ono što ju je potpuno izbacilo iz koloseka jeste ulazak Slobodanove još uvek zakonite supruge Kristine Kockar.

O njihovom ljubavnom trouglu pričao je ceo region, a nema sumnje da je Anabela u svakom trenutku proživljavala emotivno stanje njene ćerke koja se mesecima nalazila na meti osude. Upitali smo pevačicu da li je posle svih dešavanja promenila mišljenje o Slobodanu, a ona je povrh svega ostala pri svom mišljenju da će svoju mezimicu podržati šta god da ona odluči.

- Ja sam uvek tu da podržim ljubav, šta god da ona odluči ja ću biti uz nju, ali ni meni se niko nije mešao, pa neću ni ja njoj. Drago mi je što je ona u celoj priči sazrela i ojačala i ovo je zaista jedna ogromna škola za nju. Ono što mi zameraju da sam je razmazila, ja ne znam kome može to da smeta - rekla je Anabela.

DRAMA ANABELE ATIJAS: Nisam mogla da podnesem to što su Luni radili, ZAVRŠILA SAM NA TABLETAMA ZA SMIRENJE!

S obzorim na to da je Slobodan nedavno proslavio godišnjicu braka sa suprugom Kijom, kao i da je sinoć sa njom slavio njen rođendan, pitali smo pevačicu šta zaista misli posle svega o Radanoviću i o onome što je njenu ćerku zadesilo.

- Verovali ili ne, ali, baš sam postala ravnodušna. Nekako, toliko je bilo uspona i padova za ovih devet meseci da sam samo rekla: Ona me zanima, samo o njoj mogu da pričam, za nju mogu da garantujem, sve ostalo ako bude, biće - prokomentarisala je Lunina mama.

Pevačica je svojevremeno odlučila da iznajmi stan za njih dvoje kako bi odmah nakon rijalitija započeli zajednički život, pa nas je zanimalo šta će se sa tim dogoditi sada kada se među njima situacija promenila.

- Ništa, tu je... Ko bude želeo (šalim se). To je gnezdo koje je planirano za njih, biće kako oni odluče. Lunči je uvek dobrodošla u svoju kuću. Ona zna gde pripada, sve će biti stvar njenog izbora - otkrila je za naš portal Anabela.

ŠOK U ZADRUZI, POMIRILI SE KIJA I SLOBA?! Stjuardesa se poverila Ani Korać: OBNOVIĆEMO BRAČNE ZAVETE!

(FOTO) KIJA SPUSTILA GAĆICE, KAMERE SVE SNIMILE! Stjuardesa se zanela nakon proslave rođendana!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gojko

pre 5 godina

ZAISTA MOGU DA RAZUMEM ANABELU ALI SAMO KAO MAJKU KOJA SIGURNO BRINE O ZDRAVLJU SVOG DETETA I TO JE NORMALNO. GLEDATI SVOJE DETE KAKO MENTALNO PROPADA JE UZASNO.. I MI KAO GLEDAOCI IAKO NISMO NJENI FANOVI I AKO SMO S PRAVOM OSUDJIVALI VEZU SA OŹENJENIM MUSKRCEM I VRLO PONEKAD NEMORALNO PONAŠANJE KOJE NEMA OPRAVDANJE SA LJUBAVLJU, SA TUGOM SMO UCESTVOVALI U NJENOM LOSEM PSIHICKOM STANJU, JER SVI MI IMAMO U KUCI NEKO KRHKO STVORENJE. ALI ONO STO JE OGROMNA GRESKA ANABELE STO JE PORANILA SA TIM STANOM I TIME DAVALA NADU I SNAGU LUNI DA CE BITI ETO SRECNA DA ZIVI SA OZENJENIM COVEKOM. LUNA JE MASTALA ,GUBILA SE I STO BI NAROD REKAO NIKADA SE NE PRAVI RACUN BEZ KRCMARA ILI JOS BOLJE NE GRADI SE SRECA NA TUDJOJ NESRECI!

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija