• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.05.2018

08:51

(VIDEO) KIJA VIKALA NA RAZJARENOG SLOBU: Ja sam van konkurencije, ja sam TVOJA ŽENA!

Rijaliti

(VIDEO) KIJA VIKALA NA RAZJARENOG SLOBU: Ja sam van konkurencije, ja sam TVOJA ŽENA!

Podeli vest

Tokom prethodne večeri zadrugari su dobijali odgovore na pitanja od novinara. Kristina Kockar je bila znatiželjna kako oni gledaju na njen odnos sa Slobodanom Radanovićem, na šta je i dobila odgovor, ali je imala i svoje viđenje situacije koje nije mogla da prećuti

Ona je rekla "ako je neko slušao naš razgovor od sinoć sve mu je jasno". Ove reči su razbesnele pevača koji je istog trenutka zalupio vratima i izašao iz Bele kuće. Kija mu je nakon nekoliko trenutaka prišla kako bi razjasnili nesuglasice. 

- Meni je muka, praviš budalu od mene. Što ti uvek moraš da praviš problem? Zato što sediš na dve stolice, pa da ti to ne bi pravilo problem kod druge stolice - besnela je Kija na Slobu.

- Ja ne sedim ni na jednoj stolici. Na koje dve stolice? Sedim na svojoj stolici - odgovorio joj je Sloba.

Sloba se pravdao da želi samo primirje dok se ne završi rijaliti, a Kija to nije ispoštovala, pa je između njih došlo do velike tenzije.

- Ja neću da se ni sa kim takmičim, ja sam van konkurencije. Ja sam tvoja žena, to je za mene poniženje. Ti si moj muž koji me je prevario i ima devojku. Ti pokušavaš da balansiraš, malo sa mnom, malo sa njom - odbrusila mu je Kristina. 

- Ja shvatam da sam go*no, ti mi to indrirektno govoriš - rekao je pevač.

- Nemoj mi taj Mikijev fazon "ja sam najgori". Boli me ku*ac što ti hoćeš da opustiš svoj mozak kad moj mozak radi 300 na sat zbog stvari koje si ti meni učinio. Kad si sve zas*ao onda budi čovek do kraja. Budi čovek prema meni. Šta misliš kako je meni. Noćima ne mogu da spavam - vikala je Kija. 

Pevač je imao kratak fitilj, pa je vikao na svoju suprugu iz sveg glasa. Kako nije želeo da se niko od ukućana meša u njihov odnos, ono što je dovelo situaciju do usijanja bila je i blizina Zorice Marković. 

- Ja ću nekome zube izbiti. Boli me ku*ac. Ti ljudi idu okolo i pričaju. Napraviću sebi problem, ispi*diću nekoga, napraviću nešto i otići u zatvor. Živci su mi ovolicki, nemoj da me nerviraš... Molim te pusti me, tresem se - pričao je iznervirano Sloba i dodao "Osudite me, je*ite me, to sam zaslužio. Streljajte me, ja sam tako izabrao - Vikao je Sloba.  

Njih dvoje su vodili žestoku raspravu, nakon čega je Kija otišla u dnevnu sobu, a Sloba ostao napolju udarajući o lim koji se našao u dvorištu.

(VIDEO) BRAČNA IDILA U BAZENU! Sloba i Kija sve prisniji, MALO JE FALILO DA SE POLJUBE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija