• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

27.05.2018

11:48

 (VIDEO) SLOBA POSTAVIO KIJI USLOV ZA POMIRENJE: Mislim da je bolje da ustaneš i da se javno izviniš mojim roditeljima!

Rijaliti

(VIDEO) SLOBA POSTAVIO KIJI USLOV ZA POMIRENJE: Mislim da je bolje da ustaneš i da se javno izviniš mojim roditeljima!

Podeli vest

Slobodan Radanović je u Zadruzi prevario suprugu Kristinu Kockar sa Lunom Đogani. Njihova veza je trajala osam meseci, a onda se pevač naprasno okrenuo Kiji

Od trenutka kada je Kija priznala da još uvek voli svog supruga, ništa više nije isto. Radanović se udaljavo od blogerke, a sa Kristinom je bio sve bliži. Iako se još uvek nije izjasnio da želi da obnovi brak sa Kijom, njegove reči, ali i postupci govore upravo to. 

- Mene zanimaju ove lakše svari. Voleo bih da zbog mene i zbog tebe, da se ti svima izviniš zbog onoga što smo im priredili. Mislim da je bolje da ustaneš i da se javno izviniš mojim roditeljima, kao i ja tvojima. Da svim prijateljima i porodici izvinimo i da ispravimo ako bi došlo do... - šaputao je Sloba Kiji. 

Da li je ovo znak da je Sloba popustio i da će se vratiti svojoj supruzi i sa njom napustiti rijaliti ukoliko ona bude poslušala njegove reči, ostaje da saznamo. 

U jednom momentu Sloba je upitao Kiju:

- Šta ćemo sa kerom - a Kijin odgovor na to je rešio svaku enigmu:

- Kakav ker, hoću bebu.

- Dobro, videćemo - rekao joj je Radanović.

Ovo znači samo da je Sloba definitivno odlučio da ostaje sa suprugom.

(VIDEO) KIJA VIKALA NA RAZJARENOG SLOBU: Ja sam van konkurencije, ja sam TVOJA ŽENA!





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59