• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.05.2018

15:47

ZALJUBIO SAM SE U KIJU! Miki končno priznao za kojom zadrugarkom je odlepio!

Rijaliti

ZALJUBIO SAM SE U KIJU! Miki končno priznao za kojom zadrugarkom je odlepio!

Podeli vest

Miki Đuričić u petak uveče svojevoljno je napustio rijaliti Zadruga, a po izlasku otkrio je pojedine detalje o kojima je ćutao dok je bio u Beloj kući

Iako su mnogi to često komentarisali, Miki Đuričić tek je sada priznao da je u Zadruzi do jednog trenutka bio zaljubljen u Kiju Kockar.

- Meni se ona svidela kad je ušla, priznajem jesam se zaljubiška. Ali onda sam video kakva je, koliko laže, i smučila mi se - izneo je Đuričić svoje mišljenje o Kristini u emisiji "Premijera-Vikend specijal.

- Nije mi jasan ni taj Sloba. Svađaju se, psuju, on trči kod Lune, a onda slavi godišnjicu braka sa Kristinom - prokomentarisao je on odnose u ljubavnom trouglu.

Miki se zatim osvrnuo i na svoj odnos sa Nadeždom.

- Mi smo realno dva različita sveta, iako mi je prijala, ne mogu da kažem da nije. I kad je bila veridba ja sam joj objasnio da je to sprdnja, šapnuo sam joj da je za koš i ona se smejala i pristala. E sad, ona se posle zaljubila - rekao je Miki, koji je dodao i da nikada ne bi imao seks u rijalitiju da je znao da ga kamera snima.

(VIDEO) NIKAD U ŽIVOTU GA NISAM VIDEO TAKO VESELOG! Dotučena Luna izustila: Kako ga samo nije sramota?

(VIDEO) SLOBA POSTAVIO KIJI USLOV ZA POMIRENJE: Mislim da je bolje da ustaneš i da se javno izviniš mojim roditeljima!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59