• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.05.2018

13:07

(VIDEO) HOĆEŠ DA TI LUPIM ŠAMAR? Tajni razgovor Kije i Slobe umalo završen tučom!

Rijaliti

(VIDEO) HOĆEŠ DA TI LUPIM ŠAMAR? Tajni razgovor Kije i Slobe umalo završen tučom!

Podeli vest

U poslednjih nekoliko dana, supružnici Kristina Kockar i Slobodan Radanović, postali su nerazdvojni. I prethodne noći, pre odlaska na spavanje, oni su vodili interesantan razgovor na njegovom krevetu

Ovoga puta, razgovor je bio prilično nerazgovetan i nerazumljiv jer su se Kija i Sloba potrudili da njihovi cimeri ali ni kamere ne uoče o čemu oni pričaju.

- Nisam ja s*sao tatu kad sam bio mali, nego mamu. O tim stvarima ne želim da pričam jer ne mogu da pričam ovde - jedva primetno je govorio Sloba.

On je neprestano ometao mikrofon, odnosno bubicu koju svi učesnici nose sa sobom, dok je Kristina rukama prekrivala usta, kako bi svom suprugu poslala skrivene poruke.

"Hoćeš da ti lupim šamar sad", povikala je Kija u jednom trenutku a ovaj njen komentar razbesneo je Radanovića.

- Nemoj da pretiš ti tu meni više. Je l' si došla ovde da se svađaš - rekao je Sloba.



 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
RADMILA

pre 5 godina

Kakva sramota,gledala sam jutros i nervirala se zbog ometanja mikrofona. On je bas umislio da je bitan i da je iznad gledaoca i produkcije. S`obzirom da pismo nije stiglo i da nije opomenut ni na koji nacin ocekujem da ce opet uraditi isto. Treba ga debelo kazniti- direktna nominacija pa neka se i dalje pravi pametan. A sto se tice samara to ce tek da bude. Njena osveta je vec pocela, cekajte dok izadju i onda ce se sve videti.

Seka

pre 5 godina

O kakvim to šamarima pričate ?..Kakve bre osvete...prevario te...ne ceni te..ćaooooo.razvod...Užasno kako neki vide brak i ,,brak"

Žarkov Dragan

pre 5 godina

A vi bi za promenu mogli da shvatite da je brak svetao pogotovo u crkvi sklopljen.A da Kija to oće da spasi i ima pravo pred bogom.

Mm

pre 5 godina

Kiji nije do braka, njoj jr do osvete, ona je isto ko i luna zlo od zene, navikla da komanduje u braku vidi se, ovaj nesrecnik da je pametan kad izadje da otkaci obe i nadje nesto normalno. Izmedju dva zla Kiji je bolja od ove male pritke za paradajz.

Izbori 2024

Vesti

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!
Društvo

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!

"Pomoćnik direktora me je prvo snažno udario ramenom u grudni koš, da bi me kasnije ponovo napao, uhvatio me za revere i gurnuo na vrata tom silinom da ih je otvorio", priča Denis Šabanović, nastavnik srpskog i bosanskog jezika u srednjoj Tehničkoj školi u Tutinu koji je nastavnika i pomoćnika direktora Imera Ademovića optužio da ga je, prvo verbalno, a onda fizički napao posle redovne sednice Nastavničkog veća.

18.04.2024

17:47

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija