• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.05.2018

15:43

(VIDEO) NIJE ŽELELA NI DA GA POGLEDA! Sloba posle svađe sa Kijom došao do Lune!

Rijaliti

(VIDEO) NIJE ŽELELA NI DA GA POGLEDA! Sloba posle svađe sa Kijom došao do Lune!

Podeli vest

Prethodne noći, ponovo je došlo do manje svađe između bračnog para, Kristine Kockar i Slobodana Radanovića. Nakon kraće rasprave, dogodila se jedna jako zanimljiva situacija koja je bila posebno interesantna svim prisutnim zadrugarima

Kija je legla da spava dok je Radanović želeo da ode do kupatila. Dok je čekao svoj red za toalet, Sloba je seo u dnevnu sobu, direktno preko puta njegove bivše devojke Lune Đogani.

Luna je za to vreme crtala nove modele odeće koju planira da kreira kada napusti rijaliti i ni u jednom trenutku nije želela da obrati pažnju na svoju dojučerašnju veliku ljubav.

Iako je Radanović u nekoliko navrata "bacao oko" na blogerku, ona mu se nije obratila niti mu dala bilo kakav znak da ga primećuje.

Nakon nekoliko minuta, Sloba je otišao u kupatilo a zatim i u spavaću sobu, dok je Đoganijeva nastavila da radi na svojim crtežima.

Ova neobična situacija bila je posebno zanimljiva cimerima koji su se u tom trenutku našli u dnevnoj sobi, pa je tako Miljana Kulić prvom prilikom pitala Lunu šta se događa sa njima.

(VIDEO) HOĆEŠ DA TI LUPIM ŠAMAR? Tajni razgovor Kije i Slobe umalo završen tučom!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija