• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

28.05.2018

21:51

(VIDEO) BRZO JE ZABORAVILA SLOBU: Luna i Đekson se osamili u bazenu, sve su prisniji!

Rijaliti

(VIDEO) BRZO JE ZABORAVILA SLOBU: Luna i Đekson se osamili u bazenu, sve su prisniji!

Podeli vest

Nemanja Đerić Đekson i Andrijana Radonjić odlučili su da stave tačku na svoju romansu koju su započeli u rijaliti programu "Zadruga". Oni su ranije danas imali i razgovor u toku kog su pominjali i bivšeg dečka pevačice

Takođe, Đekson je rekao Andrijani kako mu nije bilo drago što ga je njen otac i bivši zadrugar Duško Radonjić, juče u emisiji preko video-poruke pitao za bivšu devojku Tijanu. Podsetimo, Andrijanin otac u nekoliko navrata jasno je ćerki dao do znanja da nije prihvatio njenu vezu sa reperom. 

Sa druge strane, Luna Đogani trenutno ne razgovara sa svojim oženjenim dečkom Slobodanom Radanovićem koji je sada u još boljim odnosima sa suprugom Kristinom Kockar, što je i sam priznao u Rajskom vrtu danas.

Printscreen TV Pink

Sunčano i toplo majsko popodne, zadrugari su između ostalog iskoristili i kako bi uživali u čarima bazena koji se nalazi u "Zadruzi".

Printscreen TV Pink

Pošto je Luna videla Kiju kako ruča pored Slobe i razgovara sa njim, blogerka je otišla u bazen gde se družila sa Nemanjom Đerićem Đeksonom i takmičila se u ronjenju.

- Ajde da probamo. Ko izađe prvi. Ko će duže da izdrži da roni i da ne izađe iz vode. Gledamo se ti i ja u vodi. Ajde! - govorila je Luna Đeksonu.

Printscreen TV Pink

S obzirom na to da su sada i jedno i drugo slobodni i da Đekson važi za velikog zavodina pošto je do sada u "Zadruzi" imao čak četiri devojke (Anđelu Vešticu, Minu Vrbaški, Jelenu Krunić i Andrijanu Radonjić) videćemo u danima koji su ispred nas da li se između ovih zadrugara stvorila neka nova vrta emocija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17