• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

29.05.2018

12:30

(FOTO) ŠTA ĆE NADEŽDA DA KAŽE NA OVO?  Evo koja bivša zadrugarka SAD LJUBI Mikija Đuričića!

Rijaliti

(FOTO) ŠTA ĆE NADEŽDA DA KAŽE NA OVO? Evo koja bivša zadrugarka SAD LJUBI Mikija Đuričića!

Podeli vest

Miki Đuričić je pre nekoliko dana svojevoljno napustio najpopularniji rijaliti format u regionu, "Zadrugu". On je svojim izlaskom zaradio diskvalifikaciju, a u Beloj kući ostavio je svoju verenicu, Nadeždu Biljić kao i psa Žutu

Najpoznatiji pčelar u Srbiji je nakon napuštanja luksuznog imanja dao izjavu za najbrži portal Pink.rs gde je naveo da nije planirao da ostatak svog života provede sa Nadeždom, kao i da ga je njeno slobodnije ponašanje sa Banetom Čolakom veoma razočaralo.

Miki očigledno više ne misli na Biljićevu, a u prilog tome idu i najnovije fotografije koje su osvanule na društvenim mrežama.

Đuričić je na oduševljenje svojih pratilaca podelio fotografiju iz provoda u kom je bio sa bivšom cimerkom, Minom Vrbaški.

Da se primetiti da je Miki veoma blizak sa Minom, iako u rijalitiju nisu imali toliko prisan odnos.

Uz fotografiju na kojoj ga Mina ljubi, Đuričić je napisao "Ne brinite, samo čuvam Minu".

Ne brinite samo Cuvam Minu...

A post shared by miki djuricic (@mikidjuricickupinovo) on May 28, 2018 at 2:22pm PDT





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 5 godina

Čovek više nezna ni o Mikiju šta da misli dobio sam dojam da voli da filozofira mnogo da druge nipodštava što se tiče njegovog ulaska u zadrugu što zadrugari kažu zaboleme uvo!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija