• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

31.05.2018

19:26

LUDILO MOZGA! ČOVEK HOĆE DA ZADRŽI I ŽENU I ŠVALERKU:  Sloba potpuno odlepio, Kiji pravi sina, A LUNOM SE ŽENI!

Rijaliti

LUDILO MOZGA! ČOVEK HOĆE DA ZADRŽI I ŽENU I ŠVALERKU: Sloba potpuno odlepio, Kiji pravi sina, A LUNOM SE ŽENI!

Podeli vest

Radanović potpuno odlepio - u emisiji izjavio ljubav Kristini, a zatim od stresa povraćao i molio Đoganijevu da mu se vrati i da započnu zajednički život posle "Zadruge"

Sloba Radanović hoće da svojoj ženi Kiji Kockar napravi sina, ali i da se oženi švalerkom Lunom Đogani! Pevač je u utorak potpuno izgubio kompas jer zapravo ne zna s kim želi da napusti "Zadrugu" - da li sa suprugom ili sa ljubavnicom. 

Sin Njegoš, ćerka Janja

Grebaće kapiju
Priznajem, ne mogu bez svoje devojke Lune! Kija će uskoro grebati kapiju
Sloba Radanović

On je u "Amidži šouu" javno priznao da voli Kiju, a odmah po povratku u rijaliti od stresa je povraćao i molio blogerku da se pomire.

Dramatična noć započeta je kad je Kristina u emisiji kod Ognjena Amidžića rekla da ona i pevač planiraju decu čim izađu iz "Zadruge".

- Sve se promenilo kad je čuo da ga volim. Tada mi je rekao da i on mene voli. Ovo je dobar temelj za dalji odnos. Naš sin će se zvati Njegoš, a ćerka Janja. Naravno da je to sledeći korak - kazala je stjuardesa, a njene reči je potvrdio Radanović:

Kija u suzama: Sloba je tražio da uzmem njegovo prezime

Informer

Kija je zbog nove muževljeve izdaje preplakala noć.
- Sloba je tražio da uzmem njegovo prezime, pitao me gde ćemo da živimo i da putujemo. Rekao je više puta da me voli, kroz milion razgovora! Rekao je da s njom ne komunicira - jadala se stjuardesa cimerima, koji su je savetovali da definitivno šutne Slobu.

- Rekao sam joj da je volim nekoliko puta. Imali smo grešaka i ona i ja, smatram da je vreme da spustimo loptu.

Crveni karton od žene

Međutim, čim je napustio studio i vratio se u Belu kuću, Sloba je potražio ljubavnicu kako bi joj dao čokoladicu koju je dobio u emisiji, čime je žestoko iznervirao ženu.

- Nemoj više da mi se obraćaš i da praviš budalu od mene. Pričaš mi o njoj iza njenih leđa, a onda joj daješ čokoladicu - urlala je Kija.

Pevača je ova situacija pogodila, pa je kasnije od stresa počeo da povraća. Čim je dobio crveni karton od žene, otrčao je kod bivše ljubavnice i molio je da budu opet zajedno.

- Sve ću da ispravim! Ne mogu bez tebe, priznajem, ne mogu bez svoje devojke! Otkad ne komuniciramo, ja sam uvenuo - rekao je Sloba blogerki.

Iako u prvi mah nije htela da popusti, Đoganijeva je ipak dočekala zoru s bivšim dečkom. Njih dvoje su pokušali da se sakriju od kamera u toaletu, gde su šaputali i ljubili se. Tada je Sloba obećao Luni da će se oženiti njome posle rijalitija, uz obećanje da će se potruditi da njegova žena što pre pobegne iz "Zadruge".

- Veruj mi, Kija će uskoro grebati kapiju, samo polako - šaputao je pevač.

Psihoterapeut: Sloba se plaši pogrešnog izbora

Informer

Zamolili smo psihoterapeuta Marka Brakovića da nam objasni zašto Sloba Radanović ne može da se odluči između žene i ljubavnice:
- Kada se osoba nađe pred velikim odlukama, često se javlja konflikt međusobnog privlačenja ili odbijanja. Sve zavisi od toga da li su dve alternative željene ili neželjene. Ona alternativa koja se odabere često gubi na važnosti u odnosu na onu koja nije odabrana. Osoba se tada pita: "Da nije možda trebalo drugačije?" ili "Da se ipak nisam zeznuo?". Ovo je manje-više normalna pojava, mada u uslovima brutalnih rijalitija današnjice sve se to dodatno komplikuje i pogoršava.


(VIDEO) SLOBA NIJE MOGAO DA VERUJE SVOJIM OČIMA! Luna i Kija zaboravile na svađu i ONDA SE DOGODILO ČUDO!

(VIDEO) KIJA JE SPREMNA NA SVE! Žestoko provocirala Slobu, a onda mu poručila OVO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sonja

pre 5 godina

Pametan čovek, pametno rekao, o pametnom momku. Kako mo je žao Slobe mnogo ga muče, pinižavaju, malreetiraju, a on sam. Sloba do pobede.

zorvas

pre 5 godina

Ovo mora da je sve unapred izrezirano. Ljudi nemoguce je da neko bude ovoliko glup kao Sloba. Ili mozda gresim.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija