• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

01.06.2018

07:31

(VIDEO) TREBALO JE DA TE PLJUNEM, GADE! Luna vređala Slobu pred svima: TI SI ODVRATAN I BOLESTAN, LEČI SE!

Rijaliti

(VIDEO) TREBALO JE DA TE PLJUNEM, GADE! Luna vređala Slobu pred svima: TI SI ODVRATAN I BOLESTAN, LEČI SE!

Podeli vest

Zadrugarima su noćas puštani klipovi nastali prethodnih dana u Beloj kući. Kako su mnoge situacije, naročito oko ljubavnog trougla, bile potpuna enigma kako za učesnike tako i za gledaoce, ovi snimci razrešili su sve tajne

Naime, u emisiji "Amidži šou" Kristina Kockar i Sloba Radanović priznali su da se vole i naveli kako će najverovatnije dati drugu šansu svom braku. Međutim, po povratku na imanje, pevač se naprasno ponovo zbližio sa Lunom Đogani, sa kojom je i prevario Kiju.

Prethodne noći, zadrugarima je pušten klip na kom se vidi kako Sloba odlazi u izolaciju kod Lune i daje joj čokoladu, nakon čega nastaje svađa između njega i Kije. U nastavku snimka, prikazana je Kristina koja se posle rasprave sa suprugom gušila u suzama, a kada joj je Radanović prišao nastala je nova svađa.

- Trebalo je da te pljunem u facu kad si povraćao, pi*ka ti materina, bezobrazna. Svi mi kažu da ne treba da ti pomažem, ja ti prilazim - govorila je Luna dok je gledala ovaj objedinjeni snimak.

Nakon što su pogledali ceo klip, zadrugari su masovno osudili ponašanje Radanovića, a Đoganijeva je imala veoma burnu reakciju na ono što je videla. 

  - On je pi*ka! Gade jedan, odvratan si. Posle kad te je ona odj*bala došao si kod mene. Ko si ti, predstavi mi se, sa kim sa ja bila? Gledaj ti svoja posla. Smešan si kao bioskop, odvratan si. Bolje mi lupi šamar nego ovo da mi radiš - vikala je modna blogerka.

 - To kad kažeš da se sa nekim ne bi pomirila ali bi imala ono, to je onda u redu - prebacivao joj je Sloba.

Podsetimo, Luna je pre nekoliko dana izjavila kako se ne bi pomirila sa svojim bivšim dečko Veljkom Ražnatovićem, ali bi vrlo rado sa njim ponovo upražnjavala intimne odnose. Ova izjava je jako zasmetala Radanoviću, koji joj je upravo to i prigovorio prethodne noći.

 - Nemoj ti moje stvari da uplićeš u ovo. Ti si bolestan, treba da se lečiš. Što si posle došao da mi pričaš one stvari u izolaciji? Odgovori mi - vikala je Luna.

- Tako sam se osećao u tom trenutku. To sam mislio u tom trenutku - rekao je Radanović.

Kristina se nije uplitala u ovu raspravi i na sve njihove komentare ostala je nema. Međutim, Đoganijeva je potpuno pobesnela pa je sasula niz uvreda na račun svog bivšeg dečka.

 - A sad si promenio mišljenje? Jedan dan prema njoj, jedan dan prema meni, pa gde se bolje ubaci. Ti si prebolestan čovek. Bićemo svi troje zajedno. Ti ne smeš da izgovoriš rečenicu "Bog sve vidi" - bila je vidno uzrujana Đoganijeva.

Ne želim da se branim od ovoga jer smatram da ništa loše nisam uradio - završio je Sloba.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 5 godina

Neka mi neko objasni rec prebolestan i da li ta reč u srpskom jeziku postoji ili je to neki modno blogerski jezik?

danijela

pre 5 godina

kod ovog se sve desava u nekom trenutku..nista za stalno..skroz labilna osoba

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija